Jason Big Brother Beeld © Wesley de Wit

Jason keert terug in Big Brother-huis: 'Moeilijke dagen gehad'

31 januari 2023 19:32

Jason is teruggekeerd in 'Big Brother'. Dat is te zien op de livestream. De bewoner moet afgelopen zondagochtend het 'Big Brother'-huis abrupt verlaten, maar ver weg is hij al die tijd niet.

"Enerzijds ben ik blij, anderzijds is het moeilijk"

Veel bewoners nomineren Jason zaterdagavond en de volgende ochtend moet hij zijn koffer pakken. Hoewel de bewoners denken dat hij naar huis moet, gaat hij in werkelijkheid naar een geheime kamer. Vanuit hier kan hij de bewoners in het huis zien. Zojuist is op de livestream, die te volgen is bij Videoland, te zien dat hij terug is gekeerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-kijkers zien bewoner Jason struggelen na 'pestgedrag'

Hij spreekt de bewoners meteen aan. "Ik ben weer terug. Ik heb drie hele moeilijke dagen gehad. Eigenlijk ben je door tweederde weggestemd." Jason ziet in de control room wat de bewoners uitspoken. "Ik heb heel af en toe beelden gezien. Ik heb missies mogen uitdelen." Ook krijgt hij een bericht van thuis. "Ik heb een korte video van mijn broertje gehad, dat was zwaar."

Vandaag mag hij terug het Big Brother-huis in. "Ik wist dat ik terug mocht. Enerzijds ben ik blij, anderzijds is het moeilijk. Ik ben genomineerd." Jason heeft de kans gehad om de nominatie weg te werken. "Ik heb drie geheime missies gekregen, die zijn niet allemaal gelukt. Anders was ik mijn nominatie kwijt." Jason kijkt positief vooruit. "Wat mij betreft gaan we een zo’n leuk mogelijke tijd tegemoet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-winnaar Jill heeft prijzengeld verbrast: 'Niks meer over'

Jason heeft kunnen zien wie hem weg hebben gestuurd, die bewoners willen nu het gesprek met Jason aangaan. Jason geeft ook aan dat hij beelden heeft gezien waarin bewoners over andere bewoners praten. 

Big Brother zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 5 en Videoland. Op zaterdag is de liveshow waarin een genomineerde bewoner afvalt te zien om 20.00 uur bij RTL 5. Je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream bij Videoland. 

Deze bewoner heeft onverwachts het huis moeten verlaten

03:20