Beeld © NPO3/Screenshot Dream School

Dream School-kijkers ergeren zich aan 'manipulatieve' Anouk

31 januari 2023 21:27

In de nieuwe aflevering van 'Dream School' gaat het er heftig aan toe. Anouk heeft haar dag niet en laat dat duidelijk merken. Ze veroorzaakt het ene na het andere opstootje en krijgt ook nog eens een woedeaanval. Rector Eric van ’t Zelfde prikt dwars door haar gedrag heen en zet haar flink op haar plek, tot groot genoegen van de kijkers.

"Als jij hier iets wilt uithalen moet je nu stoppen met dit gedrag"

Als Anouk op school verschijnt, staat haar gezicht op onweer. Al bij de eerste les gaat het mis. Ze weigert mee te doen met de sportles van Lucia, gaat aan de kant zitten en loopt vervolgens zonder toestemming de les uit om een sigaretje te roken. Als rector Eric haar achterna loopt en aanspreekt op haar gedrag negeert ze hem doodleuk en loopt ze weg. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dream School-kijkers hekelen 'harde' moeder: 'Hart breekt'

Als leerlingen haar vragen wat er aan de hand is, draait ze er niet omheen. "Ik wil echt naar huis,. Ik heb mezelf echt boos gemaakt", zo briest ze. Anouk lijkt met de minuut opstandiger te worden en steekt constant haar middelvinger op voor de camera. Als Lucia haar aanspreekt op haar gedrag, komen al snel de tranen. Anouk geeft aan dat ze haar vader wil bellen. "Ik voel mij echt niet lekker en ik wil naar huis", zo jammert ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Latoya uit Dream School openhartig over onveilige jeugd met dove moeder

Rector Eric trapt niet in haar tranen. "Als jij hier iets wilt uithalen moet je nu stoppen met dit gedrag", zo vertelt hij haar. "Wij worden nu gedwongen om naar je tranen te kijken. Je bent heel erg van het drama en door die drama ben je beperkt." Bij Anouk schieten de woorden van Eric in verkeerde keelgat. "Flikker op en laat mij met rust. Ik ben dit helemaal zat!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Soraya uit Dream School loopt jaren rond met ondraaglijk geheim

Anouk loopt weg en moet vervolgens worden gerustgesteld door Lucia. Zij weet Anouk om te praten om alsnog te blijven, al gaat dat niet zonder slag of stoot. Kijkers laten weten helemaal klaar te zijn met het gedrag van Anouk en prijzen Eric voor de manier waarop hij met haar omgaat. 

Dream School is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3 of kijk je hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!