Kopen zonder Kijken Beeld © Tom Cornelissen

Kopen zonder Kijken-huis in de verkoop: 'Gemoderniseerd door televisieteam'

1 februari 2023 17:20

Een woning kopen zonder er zelf bij betrokken te zijn: het gebeurt in kijkcijferhit 'Kopen Zonder Kijken'. Hoewel die dappere beslissing vaak goed uitpakt, hebben Joeke en Fernant nu toch besloten hun opgeknapte woning te koop te zetten.

Joeke en Fernant zijn in 2020 te zien in de achtste aflevering van het tweede seizoen en willen graag in Amsterdam blijven wonen, maar die markt is te krap. Daarom kijken de twee naar een huis in Haarlem, ook al werken ze in Amsterdam. Maar ook in Haarlem blijkt het lastig hun wensen te vervullen en uiteindelijk moeten Joeke en Fernant concessies doen. Ze besluiten om voor een groter huis te gaan, maar wel in een buitenwijk.

Wanneer de twee uiteindelijk voor het huis staan, zijn ze nog niet direct enthousiast. Joeke vindt vooral de groene voordeur 'afschuwelijk'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste seizoen Kopen Zonder Kijken België in februari op Videoland

Gelukkig voor het stel is er nog 115.000 euro over om de bouwval te verbouwen, al is dat een flinke klus. Bob noemt de verbouwing 'de grootste metamorfose ooit' in het programma en hoewel het koppel in eerste instantie enthousiast is, ruilen ze nu het stulpje toch in voor een andere woning.

 'Het huis is ideaal voor wie wel houdt van karakteristieke architectuur, maar zelf niet zo’n klusser is. Alle modernisaties zijn namelijk al voor jou gedaan door het team van het televisieprogramma Kopen zonder Kijken', zo wordt de jaren 20-hoekwoning aangeprezen op Funda. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fan van Kopen zonder Kijken? Dan ga je dit programma ook leuk vinden

Altijd al in een door Bob en Roos onder handen genomen huis willen wonen? Dan is dit misschien hét bod van je leven. Kost je alleen wel 550.000 euro.

Na vijf seizoenen kloppen wanhopige stellen nog altijd aan bij Martijn en zijn team om een huis voor hen te vinden. Een zesde en zevende seizoen zijn dan ook al in de maak - al gaat er wel het een en ander veranderen volgens de presentator.

Aran on Tour: Deborah maakt gezin Martijn Krabbé weer compleet

14:03