Beeld © RTL/NT Visuals

Monique heeft na afvallen moeite met beelden MAFS: 'Nog steeds lastig'

3 februari 2023 07:17

Monique, die in 2021 wordt gekoppeld aan een onbekende man in 'Married at First Sight, onderging een jaar geleden een gastric bypass. Sindsdien is ze 30 kilo afgevallen, al vergeet ze dat soms nog wel eens. "Ik moest in het begin ook wel heel erg wennen, want dan weet je even niet als je kleding gaat kopen... ik pakte altijd te groot", vertelt ze in een nieuwe aflevering van 'Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker'.

"Soms komen er nog weleens beelden voorbij, dan word ik geconfronteerd met wie ik was"

"Ik heb natuurlijk meegedaan met Married, en dan kijk je die beelden terug op tv en eigenlijk werd ik toen geconfronteerd met wat mijn levensstijl de jaren ervoor hadden opgeleverd", legt ze haar keuze uit." Daarbij zit Monique helemaal niet lekker in haar vel, heeft ze last van haar bloeddruk, gewrichten en ontwikkelt ze slaapapneu. "Kortom: mijn gezondheid was helemaal niet goed."

Monique van MAFS zet grote stap in relatie met nieuwe liefde

09:50
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvia uit Married at First Sight leeft 'met kaartje voor drie maanden' na kankerdiagnose

Monique krijgt echter na de operatie vaak te horen dat ze toch helemaal niet zoveel overgewicht heeft, en dat klopt volgens de realityster. "Maar ik was wel heel erg ongezond", vervolgt ze. "Ik zei altijd dat ik er geen last van had, dat ik wat forser was, totdat je nu niet alleen letterlijk de kilo’s kwijt bent, maar je bent ook mentaal de ballast kwijt."

Ze vindt het dan ook 'nog steeds lastig' om naar haar oude ik terug te zien in de afleveringen. "Soms komen er nog weleens beelden voorbij, dan word ik geconfronteerd met wie ik was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefde Remco en Paula spat er niet vanaf in Married At First Sight: 'Stijfjes en koel'

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Sylvia hieronder terug.

Sylvia van MAFS wil diagnose longkanker leven niet laten beheersen

09:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!