Married at First Sight Beeld © RTL/NT Visuals

Hebben Monique en Aron nog contact na Married at First Sight?

4 februari 2023 13:39

Monique en Aron vallen als een blok voor elkaar in 'Married at First Sight', maar uiteindelijk wordt de relatie geen succes. Toch houden ze er een mooie vriendschap aan over. Dat vertelt Monique in 'Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker'.

"We bellen elkaar niet iedere week, maar als we elkaar zien is het goed"

"Een paar weken geleden hadden we een reünie en dan merk je wel waarom we destijds aan elkaar gematcht zijn", vertelt Monique in de video. "Je hebt toch wel weer diezelfde humor en die klik."

Hoewel ze het na het programma nog even samen proberen, is het nu enkel nog puur vriendschappelijk tussen hen, omdat de fysieke aantrekkingskracht ontbreekt. 

Monique van MAFS zet grote stap in relatie met nieuwe liefde

09:50
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim van Married At First Sight herdenkt vriend: 'Gemis blijft'

"We bellen elkaar niet iedere week, maar als we elkaar zien is het goed", legt ze uit. "We hebben tijdens het programma ontzettend veel lol gehad en we stonden er allebei met dezelfde intentie in."

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Sylvia hieronder terug.

Sylvia van MAFS wil diagnose longkanker leven niet laten beheersen

09:58
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Geen vuurwerk tussen Maarten en Richelle in Married at First Sight'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!