Sylvester Stallone Beeld © ANP

Gezin van Sylvester Stallone gevolgd voor realityserie

2 februari 2023 19:26

Filmster Sylvester Stallone hoeft voor zijn volgende project niet veel te acteren. De 76-jarige actieheld is vanaf dit voorjaar samen met zijn vrouw en drie dochters te zien in een realityserie over de dagelijkse beslommeringen van de familie Stallone, maakt streamingplatform Paramount+ bekend.

"Sylvester Stallone geeft de camera's toegang tot wat hij zijn grootste rol van zijn leven vindt: die van vader"

"Sylvester Stallone geeft de camera's toegang tot wat hij zijn grootste rol van zijn leven vindt: die van vader", zo kondigt Paramount+ de realityserie aan. Het is niet direct duidelijk of de korte breuk tussen Stallone en zijn vrouw Jennifer Flavin Stallone aan bod zal komen. De twee stonden vorig jaar op het punt te gaan scheiden, maar trokken volgens Amerikaanse tabloids hun scheidingsplannen weer in.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Scheiding Sylvester Stallone en vrouw van de baan'

De show is eerst alleen nog in de Verenigde Staten en Canada te zien. Kijkers komen meer te weten over Stallones echtgenote, die een eigen bedrijf in huidverzorgingsmiddelen heeft. Dochter Scarlet is bekender voor het Noord-Amerikaanse publiek. Zij speelde samen met haar vader in de maffiaserie Tulsa King, ook voor Paramount+. Zijn andere twee dochters hebben samen een podcast.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvester Stallone deed Pamela Anderson opmerkelijk aanbod

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!