Maarten van Rossem Beeld © ANP

Maarten van Rossem vindt mannen met een sixpack eng

2 februari 2023 21:05

Maarten van Rossem vindt mannen met een sixpack eng. Dat bekende de 79-jarige presentator en historicus donderdagavond in het programma 'De Slimste Mens'. Hij vertelt dit bij het beantwoorden van de kijkersvraag: een fan van hem vraagt of hij weleens een sixpack had gehad.

"Ik begreep die vraag niet, want ik dacht dat het ging om zes blikjes bier in een tuigje"

"Ik begreep die vraag niet, want ik dacht dat het ging om zes blikjes bier in een tuigje", aldus Maarten. "Die had ik wel eens gehad, dat geef ik wel toe. Dus toen heb ik het opgezocht op internet." Wat de historicus ziet, kan hem niet bekoren. "Er staan foto's bij die een vrij hilarische indruk maken. Ik vond het eerlijk gezegd maar vrij enge mannen die daarbij stonden. Vooral omdat ze geen hoofd hadden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Enige huishoudelijke taak van Maarten van Rossem is het vuilnis

Het jurylid haalt donderdag ook uit naar de redactie van De Slimste Mens. Van de 79-jarige mogen de leden van de familie Kardashian nooit meer een antwoord zijn in een vraag van de populaire NPO-kennisquiz. Maarten gebruikt zelfs zijn privilege om met een bel de uitzending te onderbreken om zijn statement te maken. "Dit is nu al de zoveelste keer dat die verdomde Kardashians in het programma voorkomen", bromt het jurylid. "Ik stel voor dat we er nú mee stoppen. De komende vijf jaar wordt deze naam, deze familie, deze hele zooi niet meer genoemd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maarten van Rossem en Gijs Rademaker maken na podcast tv-serie over dino's

Hij voegt er ook nog aan toe te denken de programmamakers 'het gewoon doen om mij te treiteren'. Kim Kardashian is dit keer een van de termen bij een fragment waarin Marilyn Monroe zingt voor president John F. Kennedy. De jurk van Monroe wordt recent gedragen voor Kim Kardashian.

Erik Van Looy wilde 'al heel lang' meedoen aan De Slimste Mens

02:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!