Ali en Rob uit Big Brother Beeld © Wesley de Wit

Ali en Rob verbaal op de vuist in Big Brother: 'Zoek het uit'

3 februari 2023 15:55

In 'Big Brother' is gisteravond een flinke ruzie geweest. Kijkers van de livestream zien Rob en Ali verbaal op de vuist gaan. En je raadt het al: het gaat over iets onbenulligs, namelijk een handdoek.

"Hou je grote mond, want daar hou ik helemaal niet van"

Rob kan er niet tegen dat er natte handdoeken in de wasmand worden gegooid. Als die op elkaar komen te liggen gaat het flink stinken in de badkamer van het Big Brother-huis. Gisteravond ziet hij weer een natte handdoek in de wasmand en beschuldigt Ali hiervan. "Zoek het uit. Kom op zeg, we hebben het hier over gehad. Je gaat toch geen natte handdoeken daarin gooien? Je bent toch niet achterlijk?" roept Rob. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jason keert terug in Big Brother-huis: 'Moeilijke dagen gehad'

Ali ontkent het. Hij heeft wel een handdoek in de wasmand gelegd nadat Michelangelo zijn baard heeft getrimd, maar die handdoek is kurkdroog. "Het was de mijne niet", vertelt hij tegen de medebewoners, die dit vervolgens bevestigen. 

Even later loopt het helemaal uit de hand in de slaapkamer. De normaal goedlachse Ali kan de beschuldigingen van Rob niet meer aan. "Ik heb u graag, maar je manier van spreken moet ook een toontje lager zijn. Ik heb veel respect voor je, maar ik was het niet. Jij luistert niet naar mij", zegt Ali tegen Rob. Rob geeft aan dat hij zelf wel bepaalt of hij luistert of niet. "Hou je grote mond, want daar hou ik helemaal niet van", zegt Rob. De twee komen er niet uit en gaan gefrustreerd naar bed. 

Bekijk de beelden van de ruzie, die massaal worden gedeeld op Twitter, hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-kijkers zien bewoner Jason struggelen na 'pestgedrag'

Big Brother zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 5 en Videoland. De liveshow is elke zaterdag te zien om 20.00 uur bij RTL 5. Kun je nou helemaal geen genoeg krijgen van het realityprogramma? Kijk dan 24/7 naar de livestream bij Videoland. 

In Big Brother zit ook de ex van Gaby Blaaser, Danny. Hij heeft zich over hun relatie uitgelaten tegen andere bewoners. Wat Gaby hiervan vindt, zie je hieronder. 

Zwangere Gaby Blaaser reageert op uitspraken ex-liefje uit Big Brother

00:21

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!