Hannah Hoekstra en Benja Bruijning Beeld © ANP

Hannah Hoekstra en Benja Bruijning in nieuwe thrillerserie De Ring

3 februari 2023 16:30

Hannah Hoekstra (35), Benja Bruijning (39) en Minne Koole (30) spelen de hoofdrollen in de nieuwe BNNVARA-serie 'De Ring'. De tiendelige thriller is de nieuwe serie van Frank Ketelaar (62), de man die eerder hits als 'Overspel' en 'Klem' bedacht en maakte. Ook acteurs Delilah Warcup-Van Eyck, Eelco Smits (45), Charlie Chan Dagelet (36), Pim Vosmaer (69) en Sabri Saddik (27) zijn in de serie te zien.

De opnames zijn deze week van start gegaan, maakte BNNVARA vrijdag bekend. De Ring gaat volgens BNNVARA 'over een onmogelijke liefde, chantage, MeToo en moord'. Meer details over het plot geven de makers nog niet prijs. Ketelaar regisseert de serie met collega's Sander Burger (De Veroordeling) en Ties Schenk (Zwarte Tulp).

De serie wordt in het najaar van 2024 uitgezonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makers Klem bezig met thrillerreeks over #metoo-zaak

Ketelaar werkte het afgelopen jaar aan het bioscoopvervolg op hitserie Klem, dat drie seizoenen besloeg. De film draait vanaf deze week in de Nederlandse bioscopen. In Klem: The Movie keren hoofdrolspelers Jacob Derwig, Barry Atsma en Georgina Verbaan terug. In de film komt kruimelcrimineel Marius Milner in de problemen als hij in Italië een wijngaard koopt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hannah Hoekstra reageert op omstreden t-shirt uitblinkerslunch

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!