Beeld © Getty Images

Nick Offerman wilde eigenlijk niet in The Last of Us spelen

3 februari 2023 19:31

Fans van 'The Last of Us' zijn het er unaniem over eens dat Nick Offerman (52), die in de derde aflevering Bill speelt, een award zou moeten krijgen voor zijn acteerwerk. Maar wat blijkt nu? Het had niet veel gescheeld, of Nick had helemaal niet in de serie gezeten. In Jimmy Kimmel Live onthult de acteur dat zijn vrouw Megan Mullally, bekend van haar rol in 'Will & Grace', hem uiteindelijk heeft moeten overhalen om de rol aan te nemen.

De derde aflevering van The Last of Us is één grote emotionele rollercoasters. Kijkers zijn lyrisch over de aflevering en dan met name over het acteerwerk van Nick. In een eerder interview met Entertainment Weekly vertelt Nick al dat hij in eerste instantie helemaal geen tijd heeft om de rol aan te nemen. "Het was een groot dilemma. Ik wilde het script niet eens lezen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ieks! Schimmel uit The Last Of Us bestaat echt

Gelukkig voor ons leest zijn vrouw Megan het script wél en haalt ze hem over om de rol aan te nemen. "Ze zei: je gaat naar Calgary, maatje. Heel veel plezier! Jij kan dit!", zo vertelt hij aan Jimmy Kimmel. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!