Op Zoek Naar... Beeld © Ruud Baan / AVROTROS

Dit zijn de winnaars van Op Zoek Naar...

3 februari 2023 22:16

Eindelijk is het zover: vanavond is de grote finale van 'Op Zoek Naar...' En dat betekent dat we weten wie de nieuwe Danny en Sandy zijn in 'Grease de Musical'.

In de finale strijden zes kandidaten voor die felbegeerde rol van hun leven. Er zijn aan het begin van de show nog drie potentiële Danny's en drie potentiële Sandy's in de race. Victor, Tristan, Paul, Magtel, Dominique en Danique geven alles om de nieuwe musicalster van Nederland te worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de zes finalisten van Op Zoek Naar...

De kandidaten treden allemaal op met een solo. Op basis daarvan kiest het publiek thuis zijn favoriet. Ook de jury, bestaande uit Marlijn Weerdenburg, Jim Bakkum, Maurice Wijnen en Pia Douwes beoordeelt de finalisten, maar de juryleden hebben geen beslissende stem. 

Er vallen halverwege de show twee afvallers af. Deze finalisten maken geen kans meer om Danny en Sandy te worden. Het gaat om Dominique en Paul. De andere vier finalisten moeten nog een keer het podium bestijgen om uit te maken wie de winnaars worden. Ze zingen twee Grease-klassiekers: 'Sandy' en 'Hopelessly Devoted To You'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Op zoek naar... zijn het niet eens met uitslag: 'Eis een hertelling'

Er kunnen maar twee de winnaars zijn. En dat zijn Tristan met 59% van de stemmen en Danique met 52% van de stemmen. Ze zijn door het dolle heen en sluiten de show af met dé Grease-song 'You're The One That I Want'.

Deze week wordt bekend dat er tegen een van de finalisten aangifte is gedaan van mishandeling. Dat bevestigt de politie na berichtgeving van Roddelpraat. In de video hieronder zie je daar meer over. 

Aangifte van mishandeling tegen kandidaat van het programma ‘Op Zoek Naar...’

00:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!