Jason ziet vliegtuig in Big Brother Beeld © Videoland/Twitter @Salarrr_

Big Brother-fans regelen vliegtuigje voor Jason: 'Echt bizar'

4 februari 2023 12:45

De fans van Jason uit 'Big Brother' hebben de jonge Nederlander een hart onder de riem gestoken door een vliegtuigje op te laten stijgen met de tekst #TeamJason. Het vliegtuigje cirkelt enkele minuten rondom het 'Big Brother'-huis in Amsterdam.

"Ik vind het vooral ongelooflijk"

Het is geen geheim dat Jason afgelopen week door een moeilijke periode gaat. Fans vinden dat hij gepest wordt in het huis. Tot overmaat van ramp wordt hij op zondag door de andere bewoners naar huis gestuurd. Hij geeft in de uitzendingen aan dat hij zelfs aan stoppen denkt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jason keert terug in Big Brother-huis: 'Moeilijke dagen gehad'

Fans van Jason hebben vorige week een inzamelingsactie gehouden en binnen een paar dagen is er genoeg geld ingezameld voor een vliegtuigje. Vanochtend is het dan zover en komt het vliegtuigje rondvliegen.

Op Twitter zijn fans in eerste instantie nog bang dat de bewoners, en vooral Jason, het niet gaan zien. Maar gelukkig roept Big Brother de bewoners om naar de tuin te gaan. De kandidaten zijn erg onder de indruk. Vooral Jason kan zijn ogen niet geloven. "Echt bizar", zegt hij. "Ik vind het vooral ongelooflijk." Wat niemand in het huis weet is wie het vliegtuigje heeft geregeld. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-kijkers zien bewoner Jason struggelen na 'pestgedrag'

Vanavond is de liveshow van Big Brother om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Jason is samen met Michelangelo en Danny genomineerd. Jason is online erg populair, dus de kans is groot dat hij vanavond blijft. 

Bekijk de beelden van de bewoners die naar het vliegtuigje kijken hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!