Maarten en Richelle Married at First Sight Beeld © Studio Haviq/Nander de Wijk

Dit zijn alle getrouwde koppels van Married at First Sight

12 februari 2023 12:21

Met de komst van Patricia en Stephan zijn alle koppels van het achtste seizoen 'Married at First Sight' een feit. Maar wie is ook alweer met wie getrouwd? Een handig overzicht.

"Ik mis vooral dat je thuiskomt en weet dat er een ander is"

De experts hebben dit seizoen in totaal zeven koppels gevormd uit de 3000 singles die zich hebben aangemeld. Anders dan voorgaande jaren overvalt presentator Carlo Boszhard ze niet één voor één, maar vertelt hij de deelnemers - die denken dat ze bij de laatste testdag zijn - in twee groepen dat niet één van hen, maar dat ze allemaal gaan trouwen.

Martijn en Nicole

Het eerste paar dat in het huwelijk treedt wordt gevormd door Nicole en Martijn. De 47-jarige Nicole is rij-instructeur, woont samen met haar hondje Bram in Amsterdam en houdt wel van een feestje. Ze is dan ook regelmatig op Ibiza te vinden. Net als de 50-jarige Martijn uit Brabant, met wie ze verrassend genoeg een hoop vrienden deelt. De salesmanager houdt net als Nicole van een feestje en heeft als motto: work hard, play hard. En ook in zijn beslissingen is hij keihard. De huwelijksreis is amper begonnen of Martijn hakt de knoop al door: Nicole is niet zijn match en zal dat ook nooit worden. Jammer voor het bruidspaar, maar het levert wel mooie televisie op. Voor nu zeggen Martijn en Nicole 'ciao ciao' tegen elkaar.

Martijn en Nicole Married at First Sight

Meer van Martijn en Nicole? Martijn volg je hier op Instagram. Nicole volg je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-kandidaat Monique schijnt licht op mismatch Nicole en Martijn

Stephan en Patricia

Werkelijk niemand ziet deze dag aankomen, maar de breuk van Nicole en Martijn heeft ruimte vrijgemaakt voor een nieuw stel. Daarom gaan Patricia en Stephan van de reservebank naar een basisplaats in het experiment. Volgens presentator Carlo Boszhard 'een gouden wissel'. Patricia woont in Berlicum, een Brabants dorpje naast Den Bosch. Patricia is een echt 'gezelligheidsdier', en inmiddels alweer een tijdje vrijgezel.

Nieuwe MAFS-deelnemers Stephan en Patricia stellen zich voor

01:42

De 38-jarige heeft jaren last van verlatingsangst, waardoor ze erg onzeker is en denkt dat ze het niet waard is. Haar toekomstige man Stephan komt bewijzen dat ze dat wél is. De 41-jarige is enorm sportief en ook in zijn werk staat sport centraal. Stephan heeft een lange relatie van zeventien jaar achter de rug, waarvan hij zeven jaar is getrouwd. Als ze alle twee hun eigen leven beginnen te leiden verliezen ze elkaar uit het oog - wat leidt tot een scheiding. "In het begin dacht ik dat ik erboven stond, maar het is ook in de periode van de coronatijd geweest", vertelt de aanstaande bruidegom. "Vooral toen we ’s avonds alleen kwamen te zitten in de lockdown, toen heb ik me behoorlijk eenzaam gevoeld."

Anders dan anders heeft het kersverse bruidspaar geen groot feest, maar gaan ze meteen door op huwelijksreis. Of het koppel ook een vliegende start krijgt...?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dylan en Sonny vinden mislukt MAFS-huwelijk Nicole en Martijn 'vreselijk'

Wilfred en François

Het tweede bruidspaar waar we dit seizoen kennis mee maken zijn Wilfred en François. De 48-jarige Wilfred uit Emmen is een opvallende verschijning, net als de 49-jarige François uit Maastricht - die twee lange relaties heeft gehad en 'een doener' zoekt. "Ik mis vooral dat je thuiskomt en weet dat er een ander is. Dat mis ik heel erg." Wilfred denkt daar hetzelfde over en vertelt: "Ik zou graag een partner willen om samen naar vrienden te gaan. Ik mis het het meeste op het moment dat je ergens naartoe gaat. Dan is iedereen altijd met z’n tweeën. En dan ben ik weer degene die daar alleen naartoe gaat."

Voor nu lijkt het niet alleen een perfecte match op papier, de mannen overleven ook hun huwelijksreis zonder kleerscheuren. Voormalig deelnemer Danny, die zichzelf in 2019 laat koppelen aan een wildvreemde, heeft wel vertrouwen in het stelletje. Hij baalt zelfs stiekem een beetje dat hij zelf niet gekoppeld is aan François. Dat vertelt hij in Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker.

Wilfred en François Married at First Sight
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefde Remco en Paula spat er niet vanaf in Married At First Sight: 'Stijfjes en koel'

Maarten en Richelle

De 32-jarige Tukker Maarten heeft zijn zaakjes goed op orde. Hij heeft een mooi huis, fijne vrienden en een goede band met zijn familie. Alleen een leuke vrouw aan zijn zijde mist hij nog. Maarten is niet al die tijd bewust single gebleven. Hij is naar eigen zeggen 'kritisch' en heeft daarnaast last van verlatingsangst vanwege zijn verleden. Op zijn zestiende wordt zijn vader ziek, hij krijgt zowel ALS als alzheimer. "Dat heeft anderhalf jaar geduurd en heeft echt wel een impact gehad op het leven van mij, mijn moeder en broer", vertelt hij. "En daar heb ik eigenlijk last van gehad tot op de dag van vandaag. Dat heeft wel wat met mij gedaan."

Maarten is nu op zoek naar een 'echte dame' en de gelukkige bruid is de 30-jarige Richelle. Ook zij is op zoek naar huisje-boompje-beestje. Waar, dat is nog de vraag. Want zowel Richelle, die in de buurt van Den Bosch woont, als Maarten, die in Enschede woont, wil eigenlijk niet weg uit eigen huis. Richelle heeft de afgelopen tijd enorm veel gedatet, maar vindt de juiste persoon maar niet. Is Maarten de ware?

Maarten en Richelle Married at First Sight

Meer van Maarten en Richelle? Maarten volg je hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Maarten en Richelle moeten langzaam op stoom komen'

Wichian en Loes

De 34-jarige 'trouwe hond' Wichian, militair bij defensie, en de sprankelende docente Loes van 30 worden dit seizoen aan elkaar gekoppeld. Wichian heeft verschillende relaties gehad en is nu een jaar vrijgezel. "Ik wil gewoon het liefst thuis kunnen komen, echt létterlijk thuis kunnen komen en dat er iemand op je wacht. En dat iemand ernaar uitkijkt om jou te zien, maar andersom ook", vertelt hij voor de camera's van het programma.

Loes is bijna twee jaar vrijgezel en zoekt een 'lieve, goede vent' die het leven niet al te serieus neemt en met wie ze kan lachen en plezier kan maken. Loes: "Iedereen in mijn leven heeft een baby, een partner. Als ik dat zie, denk ik: dat zou ik ook wel heel graag willen."

Wichian en Loes Married at First Sight

Meer van Wichian en Loes? Wichian volg je hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grote spoiler in Married at First Sight: extra koppel krijgt een kans op liefde

Remco en Paula 

Volgens de experts lijkt het op papier alsof de 48-jarige Paula en 49-jarige Remco al jaren getrouwd zijn, alleen weten ze het zelf niet. Beiden hebben kinderen uit eerdere relaties en zijn klaar om een ‘doorstart’ te maken. Zowel Paula als Remco heeft de afgelopen jaren dates, maar nooit zit de ware erbij. Dat is wat hen doet besluiten om zich aan te melden voor Married at First Sight. Maar wat Remco dan nog niet weet is wat voor een schoonmoeder hij erbij krijgt… Voor het jawoord onderwerpt schoonmoeder Nella de bruidegom aan een pittig kruisverhoor.

Gelukspsycholoog vreest invloed schoonmoeder in Married At First Sight

02:34

Gewapend met een vragenlijst stapt Nella in het nieuwe seizoen van MAFS op de toekomstige man van haar dochter af. "Hij moet natuurlijk wel passen in de familie, hè." Daarom stelt ze onder meer de essentiële vraag: "Hou je van patat of pasta?" Remco's antwoord: "Eh, pasta." Nella: "Fout. Fout. Mijn dochter houdt van patat." 

Meer van Remco en Paula? Remco volg je hier op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Remco uit MAFS al tijdens bruiloft teleurgesteld in Paula: 'Is raar'

Laura en Cathalijne 

Het laatste koppel telt niet één, maar twee bruiden: Laura en Cathalijne. Cathalijne heeft een testosteron van 0.97, wat volgens gedragspsycholoog Patrick van Veen 'redelijk wat' is. "Het leuke is, dat kunnen we ook een beetje in de karaktereigenschappen testen. Ze komt redelijk ‘masculien’ over", vertelt hij. De 30-jarige zoekt dan ook een 'vrouwelijke' partner. En dat is de 27-jarige Laura uit Tilburg zeker. Een perfecte match, of toch niet...?

Laura en Cathalijne Married at First Sight

Je ziet Married at First Sight elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur bij RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Married at First Sight-kandidaten houden grote reünie

Meer MAFS? Bekijk dan een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker, waarin Aran Bade met voormalig deelnemer Monique terugblikt op haar eigen avontuur. 

Monique van MAFS zet grote stap in relatie met nieuwe liefde

09:50