Rowan en Astleigh Married at First Sight

Rowan en Astleigh van Married at First Sight delen toekomstplannen

9 februari 2023 09:30

Rowan en Astleigh trouwen op 14 september 2021 tijdens het populaire RTL-programma 'Married at First Sight', waarin twee wildvreemden na een wetenschappelijke match met elkaar trouwen. Anderhalf jaar later is het koppeltje nog net zo gek op elkaar. In een nieuwe aflevering van 'Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker' vertellen ze hoe het nu met hen gaat.

"We willen ook lekker van elkaar genieten, mooie reizen maken en lekker onze eigen weg samen vinden"

"Het gaat goed. Je ziet het wel, maar we zijn blij. Nu het rustiger wordt kunnen we echt op ons concentreren", vertelt Astleigh nog even verliefd met zijn vrouw naast hem op de bank. Hún bank, want het koppeltje besluit direct na de opnames samen te gaan wonen. "Na het programma was het eerst een maand proefsamenwonen, maar dat hebben we verlengd tot aan... nu", lachen ze.

Rowan en Astleigh van MAFS dromen van eigen gezin

09:12
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn 2.0? Ook Remco kapt huwelijk af in zwembad in Married at First Sight

Maar ze blijven niet alleen thuis na de opnames, ook trekken ze de wereld rond. Tijdens een van hun tripjes aan het eiland Ibiza, vraagt Astleigh zijn lief zelfs nog een keer ten huwelijk. Eigenlijk is dat zelfs de eerste keer, omdat hij nooit écht op zijn knieën is gegaan voor Rowan. "We zijn samen en gelukkig getrouwd, nog steeds. Alleen was het voor mij niet voldoende", legt hij uit over zijn reden om haar te verrassen. 

"Het was ook een soort bevestiging naar elkaar dat, naast dat we gewoon getrouwd zijn en bij elkaar zijn gezet, we er ook zelf voor zouden kiezen", vult Rowan aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicole uit Married At First Sight 'overdonderd' door reacties na veelbewogen huwelijksreis

Hoewel het koppeltje in de toekomst graag een gezinnetje wil, geniet het nu vooral van elkaar. "We willen ook lekker van elkaar genieten, mooie reizen maken en lekker onze eigen weg samen vinden."

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Monique hieronder terug.

Monique van MAFS zet grote stap in relatie met nieuwe liefde

09:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!