Paula en Remco Married at First Sight Beeld © Married at First Sight/RTL

Rowan en Astleigh geloven niet in huwelijk Paula en Remco: 'Te verschillend'

10 februari 2023 08:54

Paula en Remco hebben in 'Married at First Sight' beiden een metershoge muur opgetrokken, waardoor hun huwelijksreis stroef verloopt. Hoewel ze steeds meer loskomen, denken voormalig 'MAFS'-deelnemers Rowan en Astleigh niet dat het huwelijk nog te redden valt. Dat vertellen ze in een nieuwe aflevering van 'Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker'.

"Ik zie twee verschillende mensen, ik zie niet één geheel"

"Ik heb het gevoel dat Paula misschien nu zich iets meer openstelt en iets meer haar best doet", stelt Astleigh. Toch heeft hij niet echt een goed gevoel over het koppel. En hij kan het weten, want zelf is hij nog altijd gelukkig met zijn bruid. "Ik denk dat het een onderbuikgevoel is, maar ik zie twee verschillende mensen", geeft hij toe. "Ik zie niet één geheel."

Rowan en Astleigh van MAFS dromen van eigen gezin

09:12
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Remco uit MAFS al tijdens bruiloft teleurgesteld in Paula: 'Is raar'

Rowan denkt dat het zo moeizaam tussen hen verloopt omdat ze beiden al voor de grote dag een beeld van hun aanstaande hebben gevormd. "Ik heb expres van tevoren steeds gezegd: ik ga niet bedenken hoe mijn man eruit gaat zien. Ik ga niet bedenken hoe hij gaat zijn. Want als je dat gaat doen, kan het eigenlijk alleen maar tegenvallen. Want het is nooit exact de persoon die je verwacht."

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Monique hieronder terug.

Monique van MAFS zet grote stap in relatie met nieuwe liefde

09:50
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn 2.0? Ook Remco kapt huwelijk af in zwembad in Married at First Sight

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!