Sylvia Geersen verrast met nóg meer mannen in De Bachelorette

01:00

Deze drie nieuwe mannen proberen Sylvia's hart te veroveren in De Bachelorette

9 februari 2023 09:59

'De Bachelorette' is nog geen twee afleveringen onderweg of er komen alweer nieuwe mannen bij die gaan proberen het hart van Sylvia Geersen (37) te veroveren. Wij stellen Samé (33), Shaka (31) en Mitchell (36) aan je voor.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over De Bachelorette.

De goedlachse Samé heeft een eigen meubelzaak en woont in Amsterdam. In zijn vrije tijd doet hij aan motorrijden, mindfulness en vindt hij het leuk om podcasts te luisteren en zichzelf verder te ontwikkelen. Daarnaast sport hij ook graag, het liefst staat hij vijf keer in de week in de sportschool. Samé is sinds zijn 28e vrijgezel en heeft niet veel lange relaties gehad.

Hij is naar eigen zeggen klaar voor een serieuze relatie. Hij vindt Sylvia een prachtige dame op wie hij zeker zou kunnen vallen. Hij zoekt iemand met veel energie en zelfverzekerdheid. Ook vindt hij het belangrijk dat ze er verzorgd en netjes uitziet, intelligent is en open staat om samen iets moois op te bouwen. Dat is precies wat hij zoekt in een vrouw.

Samé uit De Bachelorette
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wordt Monica Geuze de volgende Bachelorette?

Shaka woont en werkt op Aruba. Toen hij 12 was is hij met zijn ouders naar het eiland verhuisd, nu werkt hij daar als huizenverhuurder en tourguide. Zo kan hij iedere dag genieten van de zon en kwijnt hij niet weg op kantoor.

De vader van Shaka is George McCrae. een old school disco-artiest die in de jaren 70 een wereldhit had met ‘Rock your baby’. Dus zijn zangtalenten heeft hij niet van een vreemde. Na een relatie van 12 jaar is Shaka sinds een jaar weer vrijgezel. Hij is gek op de liefde en houdt van verzorgde meiden die wel van gezelligheid en een praatje houden en dat ziet hij terug in Sylvia.

Shaka uit De Bachelorette

Mitchell werkt als ondernemer en is sinds 2009 personal trainer. In het verleden heeft hij op topsportniveau judo en kickboksen gedaan en nu begeleidt hij anderen om hun doelen te bereiken. Daarnaast is hij model en heeft hij meerdere titels gewonnen met Mister Senior Netherlands-verkiezingen. Dat is een nieuwe verkiezing voor mannen van boven de 32 jaar.

Mitchell is vader van drie kinderen. Hij staat sinds een tijdje weer helemaal open voor de liefde, want hij zit in een nieuwe fase van zijn leven. Hij heeft alles op de rit en is naar eigen zeggen ‘uitgespeeld’ en klaar voor rust in de liefde. Is Sylvia de ware voor hem?

Mitchell ut De Bachelorette
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland wordt ongemakkelijk van openingszin in De Bachelorette

De Bachelorette met Sylvia Geersen zie je elke donderdag exclusief bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!