Wichian en Loes Married at First Sight Beeld © Married at First Sight/RTL

Speelt er meer dan vriendschap bij Loes en Wichian uit MAFS?

11 februari 2023 17:37

Door een persoonlijk verhaal te delen met haar kersverse partner in 'Married at First Sight', geeft Loes indirect aan dat ze Wichian toch steeds leuker begint te vinden. Maar zijn er al vlinders in het spel? Rowan, die vorig seizoen zelf 'ja, ik wil' tegen een wildvreemde zei, denkt van niet.

"Ik weet niet nog niet of het vriendschappelijk of meer is"

"Ik weet nog niet of het vriendschappelijk of meer is", stelt ze in een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker. Haar partner Astleigh denkt daar anders over. "Ik moet natuurlijk heel voorzichtig zijn", begint hij. "Maar ik denk wel dat die twee... gezellig zijn geweest met elkaar."

Rowan en Astleigh van MAFS dromen van eigen gezin

09:12
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-kandidaat Monique schijnt licht op mismatch Nicole en Martijn

Ondanks wat Astleigh misschien denkt, doet het koppeltje het op zijn eigen tempo. "Ik denk dat als je allebei een beetje hetzelfde tempo hebt, het alleen maar goed kan zijn", vervolgt Rowan. "Dan gaat ook niet de één denken: waar blijft het nou?"

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Monique hieronder terug.

Monique van MAFS zet grote stap in relatie met nieuwe liefde

09:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!