Laura en Cathalijne in Married At First Sight Beeld © RTL

Date Cathalijne en Laura wordt verstoord door gids in MAFS

8 februari 2023 22:04

Laura en Cathalijne lijken elkaar helemaal gevonden te hebben in 'Married At First Sight'. Maar tijdens een hike op Tenerife leidt hun gids af van de ervaring.

"Hij geeft ons wel even een momentje, dat is fijn"

Laura en Cathalijne worden wakker op het zonnige Tenerife. De liefde spat er vanaf. "Met koffie en een leuke vrouw", zegt Laura die haar geliefde daarna een kusje geeft. Maar lang kunnen ze niet genieten van hun moment in bed, want er staat een spannende hike te wachten in de jungle van het Spaanse eiland. 

Tijdens de wandeling zijn de dames vooral met zichzelf bezig en grappen en grollen ze in het Nederlands over de Spaanse tourgids Carlos. "Hij is heel aardig. Hij doet heel erg zijn best", lachen de meiden. "Wij doen ook heel erg ons best, maar het lukt nog niet zo goed. We hebben nog niet echt een klik", zeggen Cathalijne en Laura over Carlos. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn 2.0? Ook Remco kapt huwelijk af in zwembad in Married at First Sight

Bovenop een berg geniet het verliefde stel van het uitzicht. Maar lang duurt het geluk niet. Carlos voelt zich namelijk nogal buitengesloten. Hij onderbreekt het romantische tafereel door een weetje over het eiland te vertellen. "We dachten: wij pakken even een momentje en gaan lekker zitten. Hij wist dat het een huwelijksreis was, toch? En toen dacht hij: ze hebben vast nog meer informatie nodig", giert Cathalijne het uit. Laura op sarcastische toon: "Hij geeft ons wel even een momentje, dat is fijn."

Aan het einde van de dag hebben ze Carlos van zich afgeschud en maken ze een strandwandeling. "Ik ben wel blij met jou", zegt Cathalijne. "Ik ook met jou", antwoordt Laura. De dames vinden dat het wel heel snel heel goed gaat en hopen dat het niet té snel gaat. Ze zoenen romantisch tijdens de zonsondergang.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grote spoiler in Married at First Sight: extra koppel krijgt een kans op liefde

"Het is heel gek. We kennen elkaar pas drie dagen. En dat we dan al zo'n klik hebben en zo vertrouwd voelen bij elkaar. Ik voel echt al een beetje kriebels al. Ik ben vaker verliefd geweest, maar ik denk dat ik nooit iemand heb gehad bij wie ik zo niet op m'n tenen hoef te lopen", zegt Laura over haar vrouw. Ook Cathalijne is enthousiast. "Het voelt gewoon heel goed. Ik ben het niet gewend op deze manier. Het voelt vertrouwd."

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur bij RTL 4. Bij Videoland kijk je het programma terug én vooruit. 

Eindelijk breekt het ijs tussen Remco en Paula

03:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!