Martijn uit Married At First Sight Beeld © RTL

MAFS-kijkers zien Martijn twee vriendinnen op de mond kussen: 'Not done'

9 februari 2023 08:14

Kijkers van het programma 'Married At First Sight' zien gisteren Nicole en Martijn weer verschijnen. En dat zorgt voor een nare nasmaak, nadat Martijn twee van zijn vriendinnen vol op de mond kust.

"Dit had ik echt niet hoeven zien hoor"

De twee verschijnen in het programma om te vertellen hoe het sinds de scheiding met hen gaat. Nicole vertelt dat ze Martijn onlangs nog gezien heeft op een verjaardag van een gemeenschappelijke vriendin. "Dat was op zich verder prima", vertelt ze aan een vriendin. Nicole vindt het jammer dat hun huwelijk gestrand is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn en Nicole leveren in MAFS trouwring in: 'Niet eerlijk'

Martijn is met twee vriendinnen naar een driftcursus. Daar moet hij meteen aan Nicole denken. "Dit hadden we ook samen kunnen doen. Zij houdt natuurlijk ook van auto's." Maar heel erg mist hij zijn ex-vrouw niet. "Op naar de volgende liefde", zegt hij terwijl hij beide vriendinnen vol op de mond kust.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicole gooit wijn in gezicht Martijn in Married At First Sight: 'Serieus woedend'

De mond van de kijkers valt ver open, zo is te lezen op Twitter. Zo zegt iemand: 'Zo not done.' Een ander schrijft: 'Dit had ik echt niet hoeven zien hoor.' Een van de kijkers kijkt nu met andere ogen naar het huwelijk tussen Martijn en Nicole. 'Dat je Martijn twee vriendinnen ziet kussen en dan weet dat het huwelijk gedoemd was te mislukken.'

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur bij RTL 4. Bij Videoland kijk je het programma terug én vooruit. Hieronder zie je het interview van RTL Boulevard met Nicole over haar stukgelopen huwelijk. 

Nicole uit MAFS: ‘Zodra de camera uit staat is Martijn een ander persoon’

08:47