Berlin Beeld © Netflix

Dit is wanneer spin-off rond Berlin uit La Casa de Papel te zien zal zijn

9 februari 2023 11:11

De fans van 'La Casa de Papel' hebben lang moeten wachten, maar er is eindelijk duidelijkheid over de spin-off van personage Berlin uit de serie. Netflix onthult niet alleen in welke maand we de serie kunnen verwachten, maar trakteert de fans ook alvast op een teaser.

De serie, met Berlin in de hoofdrol dus, wordt in december 2023 gelanceerd op Netflix. Over de exacte datum heeft de streamingdienst zich nog niet uitgelaten. Hoewel het dus nog wel even duurt, kunnen de fans nu al genieten van een teaser. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maak kennis met de personages uit Berlin, de spin-off van La Casa de Papel

De eerste aflevering van de serie La Casa de Papel werd in 2017 uitgezonden. De Spaanse serie bleek wereldwijd een groot succes te zijn. Na vijf seizoenen kwam 'ie echter tot een einde.

Berlin, die eigenlijk Andrés de Fonollosa heet, neemt de kijkers in de spin-offreeks mee naar de tijd dat hij nog niet bekend stond onder de naam Berlin. De serie draait om 'de gouden tijd van het personage toen hij verliefd door Europa trok en overvallen en diefstallen pleegde', vertelt seriemaker Álex Pina. Spoiler: de spin-off speelt zich af in Parijs. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koreaanse versie La Casa de Papel nu te zien op Netflix

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!