Twan in DNA Singers Beeld © RTL

Silhouet geeft beroemd familielid in DNA Singers meteen weg

9 februari 2023 21:53

Vanavond is het de beurt aan Twan om op te treden in 'DNA Singers', maar het silhouet van zijn nicht verraadt vrijwel onmiddellijk wie zijn bekende familielid is.

"Daar is er maar één van"

Als Twan het podium bestijgt wil hij eigenlijk weinig kwijt: hij is bang dat hij teveel zegt en daardoor verraadt wie zijn bekende familielid is. Er wordt snel een filmpje ingestart met wat hints. De panelleden denken dan aan een groepslid van Luv, Dolly Dots of Mai Tai. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dries Roelvink maakt opwachting in DNA Singers voor emotioneel duet

Voor ze het silhouet zien, denken ze nog aan totaal andere muzikanten. Maar als tijdens het zingen het typische kapsel van Twans beroemde familielid geprojecteerd wordt, blijft er weinig te gissen over. "Dan weet ik het ook wel", roept Jaap Reesema uit. Hij ziet, net als de andere panelleden, direct dat dit de welbekende kuif van Eva Simons is.

Presentator Art Rooijakkers probeert het nog spannend te houden door te vragen of de panelleden een idee hebben, maar Jeroen van Koningsbrugge spreekt voor hen allen als hij antwoordt: "Toen we het silhouet zagen, wisten we het eigenlijk al." Hij noemt het wat later in de uitzending zelfs 'een iconisch silhouet'. Zijn teamgenoot Geraldine Kemper beaamt: "Daar is er maar één van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

DNA Singers-kandidaat Rick lijkt als twee druppels water op zijn bekende broer

Inderdaad: Eva komt vanuit de coulissen het podium op. Ze is enorm trots op haar neef. "Hij is gewoon een ster, dat zit waarschijnlijk in ons DNA", zegt Eva. Twan legt uit hoe de familieband in elkaar steekt. "Ik ben een echte Surinamer, want ik ken m'n biologische vader niet", begint hij terwijl het publiek lacht. "Zo kwam ik er op m'n dertiende achter dat ik een hele familie erbij had." Tijdens een familiediner bij oma ziet hij zijn bekende nicht voor het eerst. "Toen was ik opeens de coole boy op school die een beroemde nicht had."

DNA Singers zie je elke donderdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Twan onthult wie zijn tante is en zingt een duet met haar

04:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!