Alexa Brennon Love is Blind Beeld © Mitchell Haaseth/Netflix

Hoe is het een jaar na de opnames met de koppels uit Love is Blind?

10 februari 2023 14:47

Eén jaar nadat ze zich openstellen en blind op zoek gaan naar de liefde, keren de koppels uit 'Love is Blind' seizoen drie terug naar Netflix. Wie zijn er nog altijd gelukkig getrouwd? En zijn er al baby’s op komst?

"Ik heb geen spijt van de relatie, wel van de pijn die die veroorzaakte"

Alexa en Brennon

De tortelduifjes zijn nog altijd even verliefd en vinden het getrouwde leven 'geweldig'. "Je beste vriend is altijd bij je en het leven is zoveel beter met iemand anders. Het maakt alles gewoon beter", vertelt Alexa in de nieuwe afleveringen, die vanaf nu te zien zijn bij Netflix. Ze kijkt dan ook uit naar het vervolg en hoopt in de toekomst kinderen te hebben. "Ik weet dat hij een goede vader zal zijn, dat maakt mij zekerder over moeder zijn", spreekt ze liefdevol over haar partner.

En dat kan sneller gebeuren dan je denkt... "Als het gebeurt, gebeurt het. We hebben onszelf er nooit tegen beschermd", lacht Alexa. "Het is bij de gratie van God. Terugtrekken en bidden." Mocht het zover zijn, dan heeft de realityster nog wel een verzoekje: "Ik wil een keizersnede, ik pers niets uit. (…) Ik hou ervan hoe mijn vagina er nu uitziet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deepti uit Love is Blind: 'Shake deed alleen mee om op tv te komen'

Colleen en Matt

Ook Colleen en Matt genieten nog altijd van het leven als getrouwd stel. "Het mooiste vind ik dat hij zijn liefde laat zien", legt Colleen uit. Het koppeltje denkt nog niet aan kinderen, maar wil wel een huis samen kopen. "We zijn nu een jaar samen en hebben plannen om samen te wonen", vervolgt Matt.

Dat betekent niet dat hun relatie perfect is. "We wisten dat we samen wilden zijn, maar we moesten er wel wat voor doen", gaat hij verder. Dat is dan ook de reden dat het koppel niet meteen bij elkaar intrekt. "Dus moesten we, denk ik, individueel veranderen in wat de ander nodig had. En als we meteen waren gaan samenwonen? Geen idee of dat had gewerkt. Om dit te laten werken, moeten we het zo doen. En we hebben geen spijt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflixserie vriendin Cristiano Ronaldo krijgt tweede seizoen

Raven en SK

Na hun bruiloft besluiten Raven en SK om een stapje terug te doen. "Het was een groot verwerkingsmoment. Ik was zo dramatisch en emotioneel", blikt de teleurgestelde bruid terug op het moment dat haar verloofde zich terugtrekt voor het altaar. Maar dat betekent niet dat ze niets voor elkaar voelen en in After the Altar vertelt Raven dat ze nog altijd aan het daten zijn.

"Het was een moeilijke beslissing om nee te zeggen", doet SK zijn kant van het verhaal. "Ik wilde geen ja zeggen tegen iets waar ik niet helemaal zeker over was. En ik waardeer haar begrip enorm." Wat ook meespeelt in zijn besluit destijds is dat hij na de opnames weer naar school moet in Californië. Momenteel zitten ze dan ook in een langeafstandsrelatie, al hebben ze wel een huis samen. "We hebben allebei de tijd genomen om alles te verwerken, maar bleven verbonden en onderzochten het idee om weer een relatie aan te gaan. We ontdekten dat er liefde voor elkaar was en zijn vanaf daar gaan bouwen", aldus SK.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica uit Love is Blind wordt moeder

Omdat SK niet twijfelt aan zijn liefde voor Raven, wil hij haar graag weer ten huwelijk vragen. Hoewel het aanzoek perfect verloopt en Raven dolgraag met hem wil trouwen, wordt de verloving een paar maanden later alsnog verbroken omdat SK haar bedriegt met een ander. "Het is echt klote", doet Raven even later in de aflevering haar verhaal. "SK heeft me bedrogen en nu is onze relatie voorbij. (…) Ik was niet met de persoon die ik dacht te kennen."

Nancy en Bartise

Ook Nancy en Bartise mogen dan niet langer verloofd zijn, wel hebben ze nog altijd contact. "We kunnen het goed met elkaar vinden. Ik wil haar in mijn leven", vertelt Bartise in Love is Blind. Nancy denkt daar hetzelfde over, al vermoedt ze dat niet veel mensen dat zullen begrijpen na alles wat ze samen hebben meegemaakt. Intiem zijn ze sinds de opnames niet meer geweest, onthult ze later tijdens een onderonsje met de meiden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love is Blind-ster Kyle Abrams te vinden op OnlyFans na breuk met Deepti Vempati

Zanab en Cole

Tijdens datzelfde onderonsje onthult Zanab dat er een nieuwe man in haar leven is: Paul. Alleen is hij niet wie iedereen denkt dat hij is, Paul is namelijk haar therapeut. "Omdat ik mijn vader heb verloren toen ik dertien was, voelde het alsof ik nooit een mannelijk perspectief hoorde", legt ze haar besluit uit. "Achteraf gezien was Cole het laatste wat ik in mijn doosje wilde stoppen met 'dit is het verhaal van Zay'." Ze staat dan ook nog altijd achter haar beslissing haar ex voor het altaar te verlaten en flink de waarheid te zeggen. "Maar het was veel om uit te zoeken naderhand."

Als Cole even later zijn kant van het verhaal doet, biecht hij op Zanab na de bruiloft niet meer te hebben gezien en dat hij zich de afgelopen tijd volledig op zijn werk heeft gestort. Hoewel hij af en toe een date heeft, heeft hij de ware nog niet gevonden. "We hadden besloten dat als iemand nee zei, we zouden blijven daten", biecht hij op over zijn Love is Blind-relatie met Zay. "Ze loog tegen me. Ze speelde… ze bespeelde me echt. (…) We hadden een serieuze band, een serieuze liefde een gepassioneerde relatie. Ik denk dat ik de liefde een echte kans gaf met Zanab. Ik heb geen spijt van de relatie, wel van de pijn die die veroorzaakte."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix breidt aanbod series en films met ruimtelijke audio fors uit

Ook komt hij terug op het hele sinaasappelgebeuren, dat er tijdens de reünie bij wordt gehaald. "Ze dacht dat ik haar fatshamede, maar dat was niet zo", grinnikt hij. "Ze is niet dik. Ik weet of ik dat ooit heb gedacht. Je kunt niet winnen met zo iemand. (…) Er zitten amper calorieën in sinaasappels. Het is goed voor je, er zitten vitamines in."

Love is Blind: After the Altar is nu te zien bij Netflix.