Bram en Patty Married at First Sight

Bram en Patty van Married at First Sight weer ouders geworden

16 februari 2023 08:36

In een nieuwe aflevering van 'Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker' brengt Eveline Stallaart (40) een bezoekje aan het allereerste succeskoppel van 'Married at First Sight': Patty (39) en Bram (45). Hoe gaat het nu met hen, zeven jaar later?

"Juul is sinds oktober in ons midden"

Patty en Bram van MAFS trots op sprookjeshuwelijk: ‘Gaat nooit kapot’

09:18

Patty en Bram doen mee aan het eerste seizoen van Married at First Sight. Door een team van wetenschappers worden ze aan elkaar gekoppeld en het blijkt een perfecte match. Voor het koppeltje is het experiment meer dan succesvol: het is liefde op het eerste gezicht. In 2019 wordt hun liefde bezegeld met dochtertje Puck en inmiddels heeft er gezinsuitbreiding plaatsgevonden en is de kleine Juul geboren.

"Juul is sinds oktober in ons midden", vertellen de trotse ouders, die nog altijd even smoor zijn op elkaar. "Dat gaat niet meer kapot", aldus Patty. "Met alles wat wij meemaken… ik kan me niet voorstellen dat dit ooit kapot gaat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koppels krijgen schokkend nieuws te horen bij eerste groepsdiner in MAFS

Hoe Bram en Patty aan hun meiden gaan vertellen dat ze elkaar hebben leren kennen via een datingprogramma? Daar zijn ze nog niet helemaal over uit. Al hebben ze wel alle afleveringen op dvd. "Ik denk dat ze het vooral heel bijzonder gaat vinden", vertelt Patty over hun oudste, die inmiddels 3,5 is. "Vooral ook papa en mama in mooie kleren. Ze heeft nu een hele prinsessenperiode en dan ziet ze mama ineens in een prinsessenjurk."

Patty zou daarom dolgraag dan ook nog een keer in het huwelijksbootje stappen met hun meiden erbij. "Dat zou ik énorm leuk vinden", hint ze richting Bram. Hij snapt wel dat die wens er is: "Ze is niet gevraagd. Het is heel anders gegaan dan hoe het normaliter gaat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn alle getrouwde koppels van Married at First Sight

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Rowan en Astleigh hieronder terug.

Rowan en Astleigh van MAFS dromen van eigen gezin

09:12
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe kwam Married at First Sight zo snel aan nieuw koppel Patricia en Stephan?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!