Bram en Patty Married at First Sight Beeld © RTL/Rik de Vries

Succeskoppel Bram en Patty ging na opnames MAFS bijna uit elkaar

17 februari 2023 07:16

Hoewel de koppeltjes van 'Married at First Sight' steeds sneller de handdoek in de (trouw)ring gooien, is er gelukkig ook een aantal stellen dat wél nog altijd getrouwd is. Bram (45) en Patty (39) bijvoorbeeld, uit het allereerste seizoen. Het scheelt echter niet veel of ook zij zetten een punt achter hun relatie, onthullen Bram en Patty nu.

"Voor Bram was het op een gegeven moment gewoon klaar"

Patty en Bram van MAFS trots op sprookjeshuwelijk: ‘Gaat nooit kapot’

09:18

Inmiddels komen ze graag op Texel, maar ooit betekende het eiland bijna het einde van hun huwelijk. Dat vertelt Patty in een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker. "We hebben daar niet zo’n leuke tijd gehad", geeft ze toe. Gelukkig kunnen de tortelduifjes er inmiddels om lachen. "De eerste dagen ging het best goed, we hadden een scooter gehuurd. Tot de een-na-laatste avond..."

Volgens Bram zijn er die avond wat dingen gebeurd 'die niet helemaal lekker waren'. De bedoeling was om vervolgens samen door reizen naar Drenthe, waar Bram is opgegroeid, maar dat ging niet door.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefde Remco en Paula spat er niet vanaf in Married At First Sight: 'Stijfjes en koel'

"Voor Bram was het op een gegeven moment gewoon klaar", legt Patty uit. "Uiteindelijk is het zijn vader geweest die zei: ga eens in relatietherapie." En dat deden ze. "Er waren gewoon een aantal verschillen en dingen van elkaar die we niet gewend waren en prettig vonden. Die moesten even besproken worden en gladgestreken", vult Bram haar aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvia uit Married at First Sight leeft 'met kaartje voor drie maanden' na kankerdiagnose

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Rowan en Astleigh hieronder terug.

Rowan en Astleigh van MAFS dromen van eigen gezin

09:12
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefde Remco en Paula spat er niet vanaf in Married At First Sight: 'Stijfjes en koel'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!