Remco en Paula in Married at first Sight Beeld © RTL

MAFS-koppel Bram en Patty: 'Het is te laat voor Paula en Remco'

18 februari 2023 11:36

Nieuw dit seizoen in 'Married at First Sight' is het koppelsdiner, waarbij alle stelletjes samenkomen. Tijdens het etentje doet Paula (48) een opvallende onthulling: er is tussen haar en Remco (49) géén communicatie. Een uitspraak die ook bij voormalig 'MAFS'-koppel Patty (39) en Bram (45) rauw op hun dak valt.

"Geen communicatie? Ik snap hier helemaal geen fluit van"

"Geen communicatie? Ik snap hier helemaal geen fluit van", stelt Patty verbaasd in een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker. Patty is benieuwd naar wat expert Patrick van Veen nog voor elkaar heeft gekregen en of er misschien toch nog liefde opbloeit tussen hen. Bram denkt echter dat het al te laat is: "Ik denk dat, zo heb ik het gezien, is dat het van één kant komt. Voornamelijk van hem naar haar. Pijnlijk."

Patty en Bram van MAFS trots op sprookjeshuwelijk: ‘Gaat nooit kapot’

09:18
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn alle getrouwde koppels van Married at First Sight

MAFS-expert Eveline legt vervolgens uit dat de koppels bij wie het wat minder gaat door het diner proeven hoe het óók kan. "Op die manier kunnen ze zichzelf weer een klein beetje op de rechte koers zetten", legt ze uit.

Het pas ingevlogen koppel, Stephan en Patricia, ontbreekt tijdens het diner omdat zij nog lekker op huwelijksreis zijn. Voorlopig is er tussen hen alleen nog vriendschap. En Patty denkt dat het daarbij blijft: "Natuurlijk, daar begint het allemaal mee. Maar je moet elkaar wel leuk vinden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-kijkers zien Martijn twee vriendinnen op de mond kussen: 'Not done'

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Rowan en Astleigh hieronder terug.

Rowan en Astleigh van MAFS dromen van eigen gezin

09:12
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koppels krijgen schokkend nieuws te horen bij eerste groepsdiner in MAFS

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!