Screenshot First Dates / 14-02-2023 Beeld © BNNVARA

Annabel-zanger Hans de Booij verschijnt in First Dates: 'Had enorme eenzaamheidsaanval'

15 februari 2023 11:55

Het grote publiek heeft hem lang niet gezien, maar in de Valentijnsspecial van 'First Dates' was hij van de partij: zanger Hans de Booij (64). Iedereen kan zijn grote hit 'Annabel' wel meezingen. In de datingshow vertelt Hans echter dat hij na al zijn succes een 'enorme eenzaamheidsaanval' kreeg.

"Hoe gaat het ook alweer?"

Hans is er wel klaar mee, met vrijgezel zijn. En dus is hij op zoek naar een leuke vrouw met wie hij het leven kan delen. De vrouw die aan hem is gekoppeld, is de 62-jarige Irma. Zij vindt hem in ieder geval een 'aantrekkelijke' man.

Irma heeft niet direct door wie ze tegenover zich heeft, maar met een beetje hulp komt ze er al snel achter. "Hoe gaat het ook alweer?" vraagt ze nog even over zijn liedje 'Annabel', waarna ze het toch mee begint te zingen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jaren 80-zanger Hans de Booij na 40 jaar weer op het podium in Secret Duets

Momenteel schrijft Hans liedjes over eenzaamheid, een thema dat voor hem bekend terrein is. "Ik zat bij een vriend op Malta voor drie maanden, ik heb daar een enorme eenzaamheidsaanval gekregen. Ik ben toen allemaal dingen over dat gevoel gaan schrijven."

De date tussen Hans en Irma verloopt soepeltjes en naderhand zijn de twee nog lang niet uitgepraat. Dat wordt bevestigd als ze elkaar moeten vertellen of ze nog een keer met elkaar willen afspreken. "Ik wil nog wel meer horen", aldus Hans.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Date Fabiola in First Dates herkent haar van Only Fans: ‘Toch niet met fan op date?'

Wie ook van de partij was tijdens de First Dates-Valentijnsspecial, is realityster Fabiola Volkers. In de video hieronder vertelt zij over haar date.

Fabiola Volkers geeft tipje van de sluier van First Dates-avontuur

00:38

Aflevering van First Dates gemist? Terugkijken kan hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!