Mitchel aan de Maas Beeld © Wessel de Groot

De nieuwe Martien Meiland? Mitchel Viljeer krijgt eigen realityshow

16 februari 2023 17:10

Na de Meilandjes en de familie Gillis krijgt nu ook de Rotterdamse ras-optimist Mitchel Viljeer - wie kent 'm niet - een eigen realityserie bij SBS6. De show gaat 'Mitchel aan de Maas' heten en wordt geregisseerd door de regisseur van 'Chateau Meiland'.

Mitchel gaat in 2021 viral nadat hij een vlog deelt waarin hij toont hoe hij met collega’s in het holst van de nacht de besneeuwde wegen van Rotterdam begaanbaar maakt. Met zijn collega’s laat Mitchel in Mitchel aan de Maas zien hoe mooi wereldstad Rotterdam is en stelt hij de kijker voor aan haar markante inwoners.

Elke dag zetten Mitchel en zijn collega's zich met elkaar in om Rotterdam gezellig en leefbaar te houden. Ze dragen zorg voor alle bruggen, tunnels en bomen, voor milieuhandhaving, afvalinzameling en het reinigen van straten en pleinen. En ook al gaat dat nooit zonder slag of stoot, het gebeurt dankzij Mitchel altijd met volle overgave.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland en Leroy zetten handtekening onder 'droomwoning'

Er gaat in 010 geen dag voorbij zonder dat de haartjes op zijn armen overeind gaan staan en Mitchel iedereen om zich heen aansteekt met zijn bewonderenswaardige enthousiasme en eindeloze authenticiteit. Dat gaan we dan ook zien in het eerste seizoen van de realityserie. Ook komt aan bod hoe hij zich met zijn collega’s voorbereidt op evenementen als Feyenoord – Ajax, de marathon van Rotterdam én het bezoek van de koninklijke familie op Koningsdag 2023.

Mitchel aan de Maas is vanaf 11 april iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Peter Gillis geeft duidelijkheid over vermeende nieuwe vriendin

Een nieuwe realityshow: een goede zet van SBS nu Massa is Kassa volgens Rob en Luuk ten dode is opgeschreven nu Peter Gillis en Nicol Kremers uit elkaar zijn. Dat stellen de twee Boulevard-gezichten in De BLVD Podcast:

De BLVD Podcast #15: Het onvermijdelijk einde van Massa Is Kassa en een ongemakkelijk interview met Carice van Houten

33:27

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.