Ellen Pompeo Beeld © ANP

Grey's Anatomy keert volgende week terug zonder hoofdrolspeelster Ellen Pompeo

19 februari 2023 15:36

Fans van de hitserie 'Grey's Anatomy' kunnen vanaf volgende week 23 februari weer genieten van een nieuw seizoen, maar helaas zal deze toch anders zijn dan voorheen. Hoofdrolspeelster en grote ster van de serie Ellen Pompeo (53) ontbreekt namelijk. De actrice maakte vorig jaar bekend te stoppen met de populaire ziekenhuisserie.

Het is nog maar de vraag of de serie een groot succes zal blijven zonder de hoofdrolspeelster. Ellen, die Meredith Grey speelt in de serie, is er namelijk vanaf het begin bij geweest. Na achttien jaar besluit de actrice dat het tijd is om afscheid te nemen van haar rol. Wel blijft ze betrokken bij de serie, want Ellen gaat achter de schermen door als uitvoerend producent. Ook zal haar stem te horen blijven als voice-over. De actrice verwacht dat de serie ook zonder haar een succes zal blijven: 'Grey's Anatomy kan het prima af zonder mij.'

Producent van de serie, Krista Vernoff, denkt ook dat Grey's Anatomy zonder personage Meredith Gray een succes zal blijven. "Ellen is jarenlang een geweldige spil geweest in de serie. Maar er zijn nog heel veel andere personages in de serie die een grote schare aan fans hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jesse Williams 'zeer waarschijnlijk' terug in nieuw seizoen Grey's Anatomy

Voor de fans is er misschien nog goed nieuws, want de actrice hint namelijk dat ze niet helemaal afscheid heeft genomen van haar rol. 'Ik kom zeker af en toe terug voor een bezoekje', vertelde de actrice vorig jaar op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen Pompeo verlaat Grey's Anatomy: 'Voor altijd dankbaar'

Grey's Anatomy is in Nederland te zien op streamingsdienst Disney+. 

Bridget Maasland heeft in 300 dagen 400 afleveringen Grey's Anatomy gezien

03:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!