Staff Special Forces Beeld © Shot by Sud

Videoland kondigt startdatum Special Forces met (on)bekenden aan

20 februari 2023 12:54

Met de finale van het tweede seizoen van 'Special Forces VIPS' nog vers in het geheugen, kondigt Videoland al de startdatum van het derde seizoen aan. Vanaf half april zie je hoe het programma in een iets ander jasje gestoken wordt.

"Ben je nog niet bijgekomen van het laatste seizoen Special Forces VIPS? Hebben we geen boodschap aan"

'Ben je nog niet bijgekomen van het laatste seizoen Special Forces VIPS? Hebben we geen boodschap aan!' klinkt het bericht van Videoland bij een foto waarop de vertrouwde staff streng een strenge blik in de camera werpt. 'Seizoen drie is er vanaf 15 april, of je nou klaar bent of niet.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kaj Gorgels smeedt 'mooie plannen' met Special Forces-staflid

Eerder maken de makers al bekend dat het een seizoen met bekende en onbekende Nederlands wordt. Anders dan bijvoorbeeld Kamp Van Koningsbrugge is Special Forces VIPS van begin af aan uitsluitend met Bekende Nederlanders, met onder anderen Giel Beelen, Sylvia Geersen, Dave en Donny Roelvink, Ferry Doedens en Gaby Blaaser.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens geen spijt van jatten broodje in Special Forces VIPS

In Special Forces VIPS ondergaan BN'ers, en nu dus ook onbekenden, de bikkelharde training van special forces. Wie heeft het in zich om zich te meten aan deze speciaal getrainde militaire eenheden? De staff, doorgewinterde special forces, halen het beste en het slechtste in de kandidaten naar boven.

Eerder wonnen acteur Tim Haars, voormalig boksster Nouchka Fontijn, Donny Roelvink en presentatoren Mark Schaaf en Kaj Gorgels. Donny kreeg na zijn deelname schokkend nieuws te verwerken: 

Donny Roelvink blijft ondanks ziekte positief: 'Rechtdoor is de enige manier'

01:18
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Special Forces VIPS-bikkels bedanken staff in emotionele posts

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!