Mr. Frank Visser doet uitspraak Beeld © Mr. Frank Visser doet uitspraak 23-02-2023 SBS6

Knallende burenruzie in Mr. Frank Visser om webcamseks en tomatensoep

23 februari 2023 21:43

In het Limburgse Kerkrade staat de burenrelatie tussen Sabrina en haar bovenbuurman Mohammed al een tijdje op scherp. Volgens Sabrina komt dat door Mohammed en zijn gezin, die tot in de late uurtjes de boel op stelten zetten. Maar volgens Mohammed is Sabrina de schuldige. Zij zou namelijk zijn vrouw hebben voorgesteld om aan webcamseks te doen.

"Mijn vrouw was bang om gefilmd te worden"

De 75-jarige Sabrina woont al 30 jaar in een knus appartementje in het Limburgse Kerkrade, waar ze haar tijd vooral doorbrengt met een puzzel en een potje Candy Crush. Klinkt als het goede Limburgse leven, maar niets is minder waar. Want haar speelplezier wordt verstoord door de kinderen van de bovenburen, die tot in de late uurtjes de boel op stelten zetten. "Ik word er helemaal gefrustreerd en zenuwachtig van", vertelt ze voor de camera. "Ik word helemaal gek er van. Het is niet meer uit de houden." Ook zouden de buurkinderen telkens belletje lellen én beweert Sabrina dat de buurvrouw en pan tomatensoep in haar keuken heeft gegooid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hondhater krijgt de volle laag van kijkers na uitzending Mr. Frank Visser

De bovenbuurman, de van oorsprong uit Syrië afkomstig Mohammed, is zich van geen kwaad bewust. Zijn kinderen maken heus wel eens herrie, maar dat zijn gewoon leefgeluiden. Daarnaast lopen ze in het huis niet op schoenen én ligt er een tapijt. Ook vertelt Mohammed dat de band met de buurvrouw eerder juist goed is en ze bijna elke avond komt eten. Het gaat volgens hem mis als Sabrina aan zijn vrouw vraagt om mee te doen met webcamseks. "Mijn vrouw was bang om gefilmd te worden", vertelt Mohammed, die zijn vrouw na het aanbod adviseert niet langer bij de buurvrouw langs te gaan. Als Viktor vervolgens Sabrina hiermee confronteert, geeft ze eerlijk toe al 33 jaar aan webcamseks te doen en zich nergens voor te schamen.

Dan is er nog het soepverhaal. Mohammed geeft toe dat zijn vrouw inderdaad met soep gegooid heeft, maar pas nadat de buurvrouw eerst vies wc-water over zijn zoon gooit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Corrie (90) geteisterd door rokende buurvrouw in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Kortom, hoogste tijd dat mr. Visser naar Limburg komt om deze bom onschadelijk te maken. Maar tijdens de hoorzitting laait het vuur alleen nog maar meer op. Tijdens de bijeenkomst wordt ook duidelijk dat het logisch is dat mevrouw last heeft van geluidsoverlast, omdat Mohammed en zijn familie op sokken rondlopen. Volgens een expert kun je beter op schoenen of pantoffels rondlopen omdat die het geluid nog een beetje dempen. Meneer Visser adviseert dat dan ook aan Mohammed en vraagt hem ’s avonds rekening te houden met de buurvouw .

Daarnaast verbiedt hij beide partijen nog contact met elkaar te hebben. Wie zich hier niet aan houdt moet een boete van 100 euro aan de ander betalen, dat kan oplopen tot maximaal 10.000 euro.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Slepende burenruzie in Mr. Frank Visser bereikt climax: 'Hoop dat we alles achter ons kunnen laten'

Mr. Frank Visser doet uitspraak zie je elke donderdag om 20.30 uur op SBS 6 en kijk je hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!