Jill Echte Meisjes in de Jungle Beeld © Echte Meisjes in de Jungle/Videoland

Jill in tranen na aanval in Echte Meisjes in de Jungle-reünie

27 februari 2023 12:03

Na acht weken chaos in Laos blikken de meisjes nog één keer terug op hun avontuur in een speciale reünie-aflevering van 'Echte Meisjes in de Jungle'. Waar de één het goedmaakt, krijgt de ander de wind van voren.

"Op een gegeven moment werd er een spel gespeeld"

Hoewel de reünie netjes begint, komen al snel de eerste tranen. Janice vertelt desgevraagd aan presentator Valerio Zeno welk teamlid haar op negatieve manier heeft verbaasd. "Jill vond ik eerst heel stil”, legt ze uit. "Toen ze wat meer ging praten, er bondjes gevormd werden en ze achter mensen hun rug om ging praten... Toen dacht ik: hm, ik dacht dat jij heel zachtaardig, lief en onzeker was. Maar op een gegeven moment werd er een spel gespeeld."

Channah haakt daarop in. Ze vertelt dat ze vaker hoort dat Jill anders is. "Jill is zo’n typetje als Annebel. Ze wil altijd 'lief' zijn voor iedereen, maar in mijn ogen werkt dat niet. De waarheid komt altijd boven."

"Als je bij iedereen lief doet, dan gaan mensen toch een hekel aan je hebben", vult Esmee het verhaal aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabiola had slapeloze nachten door Echte Meisjes in de Jungle-reünie

Esmee heeft een nare ervaring met Jill. Ze is boos omdat Jill wel hartjes plaatst onder de berichten op social media van Louisa, maar niet onder die van haar. Volgens haar een absolute no go als je vriendinnen bent. "Ik bedoel dat helemaal niet zo", verdedigt Jill zichzelf met tranen in haar ogen. "Ik snap dat er verwarring komt, maar er is al zoveel drama in de jungle en dan nu erbuiten door een hartje."

Esmee zoekt niet alleen ruzie met Jill, maar ook met Louisa. Valerio grijpt snel in voor het weer uit de hand loopt. Maar dan opent Louisa opeens de aanval op Annebel. Ze wil haar in de jungle eigenlijk kwetsen, in plaats van Esmee. "Continu waren jij en Michella bepaalde opmerkingen aan het maken naar mij", verwijt de fitgirl haar, waarna Michella gilt: "Ik zat niet eens bij jou in het team! Laat me met rust!" 

Louisa wendt zich tot Esmee om zich te verontschuldigen voor de roemruchte aanval, waarna ze allebei uit het spel liggen. "Ik had zoveel spijt. Toen ik bij het hotel kwam, heb ik een brief geschreven", vertelt ze. Die brief wil ze niet met de rest delen, maar op een later moment wel met Esmee. Na een dikke knuffel lijkt het weer goed tussen de twee. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heeft Kelly na de finale van Echte Meisjes haar spullen teruggekregen?

Eind goed al goed, zou je denken. Maar nee. Als Annebel aan het woord komt, doet ze haar kant van het verhaal. Ze zegt dat ze is gepest door Michella, die op haar beurt juist vindt dat Annebel háár pest, omdat ze haar overal 'Michella Kots' noemt. Als Janice zich vervolgens met het gesprek bemoeit, blijft Michella schreeuwen. "Ik word zo kotsmisselijk van die wijven."

Na nog meer heen en weer geschreeuw probeert Valerio een eind aan de reünie te breien. Maar iets zegt ons dat dit nog een (slangen)staartje krijgt...

Michella en Janice gaan hard tegen hard: ‘Bonk ellende’

02:31

Alle afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle kijk je terug bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!