Familie Jelies Beeld © ANP

Dochter van Een Huis Vol-familie Jelies geeft relatie op voor emigratiedroom

28 februari 2023 22:10

De familie Jelies uit 'Een Huis Vol' gaat emigreren naar Spanje. En daarvoor heeft de tweede dochter van het grote gezin haar relatie moeten opgeven. Dat vertelt vader Johan in het radioprogramma 'De Lunchroom' van Groot Nieuws Radio.

"Het blijft maar borrelen"

De familie vertrekt van het kleine dorpje Tollebeek naar het zonovergoten Alicante in Spanje om hun droom na te jagen. Johan en Janneke Jelies gaan een nieuw bestaan opbouwen met hun negen kinderen. "We hebben altijd al die verlangens gehad om in Spanje te gaan wonen. Het blijft maar borrelen", vertelt Johan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Jelies uit Een Huis Vol onthult éindelijk hun geheime project

Het emigratieplan moet eerst langs de kinderen. "We vroegen wat zij ervan vonden om voor altijd naar Spanje te verhuizen. Ze waren direct enthousiast." Al is het voor de tweede dochter van het gezin even slikken. Zij heeft namelijk een relatie in Nederland. "Ik zei tegen haar: 'Moeten we dan om die verkering met z’n allen thuisblijven?' Maar dat was dan ook niet nodig", aldus Johan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Jelies uit Een Huis Vol vraagt om rust na tragische dood van hond

Deze volksverhuizing vraagt natuurlijk om een reallifesoap. "We zijn zeker benaderd, dat kan ik wel zeggen. Maar of er een programma aankomt? Dan geef ik gewoon een hele dikke knipoog."

In onderstaand Instagram-bericht maakt de familie vorige week hun emigratieplannen bekend. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!