Vandaag Inside Beeld © ANP

Vandaag Inside-trio giert om riant 'salarisvoorstel' Tina Nijkamp

1 maart 2023 08:48

Als het aan Tina Nijkamp (51) ligt, verdienen de mannen 'Vandaag Inside' per persoon 2,5 miljoen euro per jaar. Die inschatting is ook Wilfred Genee (55), René van der Gijp (61) en Johan Derksen (74) niet ontgaan. In hun praatprogramma reageert het trio op dit riante 'salarisvoorstel' van Tina.

"Oh, dan gaan we bij Tina Nijkamp in dienst"

Tina is namelijk van mening dat Wilfred, René en Johan miljoenen waard zijn. 'Gezien hun succes en in vergelijking ook met andere hoge SBS-salarissen zoals die van bijvoorbeeld Wendy van Dijk en Gordon, denk ik dat minimaal 2,5 miljoen euro per jaar per persoon, bij een 3- tot 5-jarig contract, mogelijk en sowieso verdiend zou zijn', schrijft Tina in haar Instagram Stories.

Wilfred reageert erop aan het begin van Vandaag Inside. "Ik kreeg net een appje binnen over dat er wordt gespeculeerd over salarissen, maar als dat waar is, dan teken ik voor tien jaar bij! Dat geheel terzijde. Tina Nijkamp heeft een analyse gemaakt." Daarop grapt Johan al: "Oh, dan gaan we bij Tina Nijkamp in dienst. Een heel verstandige vrouw trouwens."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vandaag Inside-trio klaar met Maarten van Rossem: 'Zelfingenomen kwal'

Ook Wilfred maakt er een grapje van. "Die heeft er kijk op, hè? Die snapt het wel hoe het zit." René zegt dan nog verbaasd: "De man?!" Wilfred daarop: "Ja, dat staat hier! Hahaha. Volgens Tina Nijkamp!" Johan dan: "Dat is eigenlijk precies het salaris dat ik in mijn hoofd had."

Onlangs had Johan het in Vandaag Inside nog aan de stok met Angela de Jong. In de video hieronder blikt Angela terug op de verbale vuistslag.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Angela de Jong en Johan Derksen verbaal op de vuist in Vandaag Inside

Angela de Jong blikt terug op clash met Johan Derksen

02:00