Martijn en Nicole MAFS Beeld © Married at First Sight/RTL

Nicole na Married At First Sight en Lang Leve de Liefde klaar met datingshows

1 maart 2023 13:21

Nicole uit 'Married At First Sight' is klaar met datingshows. In het televisieprogramma gaat het volledig mis als blijkt dat ze met een mismatch in het huwelijksbootje is gestopt. Aan 'De Telegraaf' vertelt Nicole, die eerder meedeed aan 'Lang Leve De Liefde', nu dat het over en uit is met haar deelname aan liefdesprogramma's.

"Ik heb nul ambities om een BN’er te worden"

In zowel MAFS als LLDL vond Nicole niet de ware, en hoewel er nog wel wat andere datingshows zijn, zul je Nicole daar niet in gaan zien. "Absoluut niet", verklaart ze stellig in gesprek met de krant. "Ik vind het al een beetje gênant dat sommige mensen denken dat ik enkel mee heb gedaan voor bekendheid. Ik heb nul ambities om een BN’er te worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn en Nicole leveren in MAFS trouwring in: 'Niet eerlijk'

De veelbesproken realityster is nog steeds vrijgezel. "Op dit moment ben ik niet op zoek, maar ik sta natuurlijk altijd open voor de juiste man", zegt Nicole. Na haar 10 minutes of fame gaat het leven nu weer gewoon door voor de rijschoolhoudster. "Inmiddels zit ik weer in mijn eigen achtbaan: op werkgebied gaat het heel goed. Ook heb ik nog steeds dezelfde superfijne vriendengroep om mij heen. Er staan veel leuke dingen op de planning, bijvoorbeeld vakanties en festivals."

Nicole krijgt veel reacties op haar deelname aan MAFS. Ze wordt zelfs gebeld door fans van het programma. "Dat komt waarschijnlijk doordat ik makkelijk te vinden ben. Ik heb een eigen rijschool, op de website staan mijn contactgegevens. Daardoor kreeg ik veel berichten via WhatsApp en werd ik soms zelfs gebeld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicole gooit wijn in gezicht Martijn in Married At First Sight: 'Serieus woedend'

Hoewel Nicole uit het programma is gestapt, is Married At First Sight nog steeds elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. De afleveringen met Nicole zijn terug te zien bij Videoland.

Nicole liet eerder aan RTL Boulevard weten dat ze nog steeds openstaat voor de liefde:

Nicole uit MAFS werpt blik op toekomst: 'Voor de juiste man is er zeker plek'

01:22

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!