Sweet Magnolias Beeld © Netflix

Derde seizoen Sweet Magnolias dit jaar nog bij Netflix

3 maart 2023 12:29

Netflix verbloemt de waarheid niet langer: dit jaar nog wordt het geduld van de fans van 'Sweet Magnolias' beloond met een derde seizoen. Dat laat hoofdrolspeelster JoAnna Garcia Swisher (43), ook wel bekend als Maddie Townsend, weten in gesprek met de Amerikaanse website 'Parade'.

"Ik kan je geen datum geven, maar het zal spoedig zijn"

Volgens de actrice laat de release van het langverwachte derde seizoen niet lang meer op zich wachten. "Ik denk dat hij hier gaat zijn voordat je het weet", is haar antwoord als aan haar wordt gevraagd wanneer het nieuwe seizoen verschijnt. "Ik kan je geen datum geven, maar het zal spoedig zijn. Ik kijk heel erg uit naar seizoen drie."

Dat seizoen heeft overigens een nieuwe look en feel volgens de Netflix-ster. "Het blijft het lieve, mooie Serenity met dezelfde vriendelijke en bekende gezichten, maar dit seizoen gaan we meer de diepte in. (...) Ik denk dat je echt het gevoel krijgt dat er een nieuw begin is", onthult ze alvast. Volgens de 43-jarige kunnen we ook veel zelfreflectie van de personages verwachten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans van Sweet Magnolias opgelet: er komt een derde seizoen

Of er ook een vierde seizoen komt? Als het aan JoAnna ligt wel: "Het was echt een leuk seizoen en we werken naar een groter verhaal toe - ik ga gewoon een vierde seizoen manifesteren, want het verhaal moet doorgaan!"

Het tweede seizoen, dat sinds februari 2022 op Netflix staat, is geëindigd in een tranendal. De drie vriendinnen rouwen om Miss Frances. Helen wordt ten huwelijk gevraagd door Ryan, terwijl ze in een relatie met Erik zit, en Maddie komt erachter dat haar ex-man Bill de biologische vader is van Isaac. Dat belooft dus heel wat voor seizoen drie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sweet Magnolias-actrice dropt nu al hint over derde (!) seizoen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!