Deelnemers Big Brother Beeld © Wesley de Wit

Oude bekende keert terug in het Big Brother-huis

3 maart 2023 15:27

In 'Big Brother' mag binnenkort een oude bewoner terugkeren in het huis. Niet voor even, maar om weer deel te nemen aan het spel. Kijkers beslissen wie dat is.

"Mag het publiek ook nog iets te zeggen hebben a.u.b."

'OH MY GOD! Jij kan één van de ex-bewoners terug het huis insturen', schrijft het programma op Instagram. De kijker kan kiezen uit drie bewoners: Chayron, Chelsea en Danny. Er is veel kritiek van de kijkers van het programma. Zo vinden ze het vreemd dat iemand die al is weggestuurd weer terug kan keren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chiara moet Big Brother-huis onverwacht verlaten

Maar de fans van het realityprogamma zijn ook gepikeerd dat het drie Nederlanders zijn die terug mogen keren. In het huis zitten inmiddels nog 'maar' twee Nederlanders en zes Belgen, dus waarschijnlijk willen de makers het een beetje gelijktrekken. Na de onverwachte exits van Rob en Chiara zijn de Nederlanders flink in de minderheid. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chiara uit Big Brother laat van zich horen na plotseling vertrek

Oud-kandidaat - van seizoen 1 - Nick vindt deze plottwist een blamage. 'Big Brother, stop gewoon met deze manipulatie a.u.b.. Boeit niet wie er in de finale zit, de drie populairste graag, ongeacht welke nationaliteit. Wij houden evenveel van Hollanders als van Belgskes zene. Djezus maat. Mag het publiek ook nog iets te zeggen hebben a.u.b.', schrijft hij op Twitter. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!