Vandaag Inside Beeld © ANP

Wilfred Genee en René van der Gijp krijgen geen contact met zieke Johan Derksen

3 maart 2023 22:27

Wilfred Genee (55) en René van der Gijp (61) hebben nog geen contact gehad met de zieke Johan Derksen (74). Dat laten de twee Talpa-sterren weten in 'Vandaag Inside'.

"Hij schijnt niet eens te roken zelfs"

Johan zit voor de tweede dag op rij niet aan tafel van Vandaag Inside. De bromsnor heeft de griep. Vandaag wordt zijn plek ingenomen door Özcan Akyol. Johan is niet in de gelegenheid om zijn mede-hosts te woord te staan sinds zijn ziekteverzuim. "Ik heb hem gebeld, maar kreeg hem niet te pakken. Hij schijnt het goed te pakken te hebben", zegt René. Ook Wilfred heeft geen contact gehad met De Snor. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen ook vanavond niet in Vandaag Inside

Johan heeft wel de eindredacteur ingelicht. Daartegen zegt hij dat 'het snot uit alle gaten komt'. Wilfred Genee vertelt verder: "Hij schijnt niet eens te roken zelfs." Dan is het flink mis, denkt Hélène Hendriks. "Dan is hij echt ziek", zegt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zieke Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside

De kijkers van het programma krijgen gisteren de schrik van hun leven als hun geliefde co-host niet aan tafel zit in het populaire SBS-programma. Ondanks het moordende uitzendschema van Vandaag Inside is Johan zelden afwezig. De laatste keer dat hij een telefoontje pleegt om af te zeggen, is alweer een jaar of vier geleden. Door een val loopt Johan destijds een lichte hersenschudding en armbreuk op, om na een week afwezigheid weer terug te keren op zijn vaste plek op de buis.