Remco en Paula in Married at first Sight Beeld © RTL

Moeder van Paula krijgt bedreigingen na veelbesproken vragenvuur in MAFS

9 maart 2023 13:05

In 'Married At First Sight: Hoe Is Het Nu Met?' spreekt Aran Bade (38) met de deelnemers van het afgelopen seizoen. Zijn de koppels nog bij elkaar of hebben ze toch de ringen ingeleverd? Deze keer spreekt Aran met Paula en Remco.

"Ze hebben haar pijn gedaan en dat is wat mij betreft te ver gegaan"

Het is tijdens de opnames al duidelijk dat Paula en Remco geen match made in heaven zijn. Ze doen drie maanden na de opnames apart van elkaar hun verhaal. Wat Paula betreft mag Remco er gewoon bij, maar Remco vindt het fijner om het gesprek met Aran alleen te voeren. "We hebben elkaar niet gevonden, nergens. Het is wat het is", vertelt hij over hun huwelijk. Paula kijkt ondanks de missende klik wel terug op een mooie ervaring.

"Mensen vroegen: 'Had je wel willen trouwen?' Jazeker, misschien zit er wel een hele leuke man achter die heel veel humor heeft', vertelt Paula. Maar al snel merkt ze dat de twee weinig gespreksstof hebben. Ook Remco voelt al op de huwelijksdag dat het niet snor zit.

(Tekst gaat verder onder de video.)

Paula van MAFS over kritiek op moeder: 'Doet pijn'

09:22
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maarten en Richelle uit MAFS zetten punt achter huwelijk: 'Gevoel kwam niet'

De moeder van Paula mag Remco in Married At First Sight al eerder zien en vuurt allerlei vragen op hem af tijdens hun eerste ontmoeting. Iets waar veel kijkers commentaar op hebben. "Ik zag de kennismaking later pas terug", vertelt Paula. "Dat lijstje werd naar voren gehaald, maar dat was niet de bedoeling van haar." De moeder van Paula heeft tegen presentator Carlo Boszhard gezegd dat ze een lijstje met vragen had. "Misschien dat Carlo dacht: dat moeten we nu doen."

"Het lijstje was eigenlijk bedoeld voor tijdens de speech. Ze wilde er dan wat humor inbrengen", verklaart Paula. Het lachen vergaat Paula's moeder nadat ze prominent in de uitzending zit met haar vragenvuur. "M'n moeder blijft nog wel een beetje verdrietig, omdat ze als valse schoonmoeder is neergezet." Met kerst geeft de moeder van Paula altijd speeches, maar dat wil ze nu niet meer doen. "In het liedje 'Oh Dennenboom' heeft ze ook geen zin meer, maar ik ga dat gewoon oppakken."

De moeder van Paula wordt zelfs bedreigd door kwade fans. "Ze wilden haar gewoon in de urn hebben. Een begrafenis of crematie. Ik denk: hoe dan? Ik hou gewoon van m'n moeder en van m'n vader en ze staan achter me. Ze hebben meegedaan, omdat ik dat graag wilde. Maar ze hebben haar pijn gedaan en dat is wat mij betreft te ver gegaan", zegt Paula.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loes en Wichian zijn uit elkaar: 'Kan het hem niet geven'

Remco kijkt met een positief gevoel naar de afleveringen. "Ik zie wel gewoon mezelf." Ook zijn kinderen kijken met plezier mee. "Ze zijn vooral trots dat ze hun vader op tv zien." Remco wordt overspoeld met positieve reacties. "Het is heel onwerkelijk." Wel krijgt hij veel medelijden van de fans. "Ik voelde me niet zielig, maar mensen bedoelen het wel goed."

Remco wenst Paula hetzelfde als wat hij zichzelf wenst: "Ik hoop dat zij ook het geluk vindt in wat ze zoekt. Het is me niet helemaal duidelijk wat ze zoekt, maar dat is ook niet meer van belang voor mij. Ik gun haar het allerbeste." Hij hoeft geen vriendschap met Paula. "Ik denk dat dat net zo ongemakkelijk blijft als dat het tijdens het huwelijk was." Paula heeft nog geen nieuwe liefde gevonden. "Ik heb gewoon een goed leven met m'n kinderen en m'n werk gaat goed. En misschien staat dé man nog een keertje voor m'n neus."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!