Max Verstappen en vriendin Kelly Piquet Beeld © ANP

Documentaireserie over Max Verstappen in april in première

9 maart 2023 09:36

Viaplay komt met een driedelige documentaireserie over Max Verstappen (25). 'Max Verstappen: Anatomy of a Champion' gaat op zondag 2 april in première op Viaplay en biedt een inkijk in het leven van de Formule 1-coureur.

"Het afgelopen seizoen heb ik Viaplay toegang gegeven tot mijn wereld om een eerlijke en persoonlijke blik te werpen op mijn carrière en leven"

In de documentaire komt onder meer het wereldkampioenschap van vorig jaar, die Max won, en de intense relatie met zijn vader Jos aan bod. Vooral de invloed van Jos op de carrière van Max speelt een grote rol.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Piquet open over kinderwens met Max Verstappen

"Het afgelopen seizoen heb ik Viaplay toegang gegeven tot mijn wereld om een eerlijke en persoonlijke blik te werpen op mijn carrière en leven", zegt Max over de serie. "Hoewel het verhaal natuurlijk heel bekend is voor mij, hoop ik dat dit kijkers de kans geeft om te zien wat iedereen om mij heen heeft bijgedragen aan het behalen van het succes dat we tot nu toe hebben gehad. Ik hoop ook dat het fans over de hele wereld meer inzicht geeft in het harde werk, de toewijding en de passie die nodig zijn om op het hoogste niveau in de autosport te concurreren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vonk tussen Kelly Piquet en Max Verstappen sloeg al jaren voor hun relatie over

Jos Verstappen hoopt dat de documentaire 'meer waardering' zal geven voor het harde werk van zijn zoon en iedereen om hem heen. "Ik ben erg trots op Max, en ik hoop dat zijn fans zullen genieten van deze unieke serie achter de schermen."

Max Verstappen maakt vliegende start op pittig Bahrein-circuit

04:21