Noa Vahle Beeld © SBS/Vandaag Inside aflevering 8 maart 2022

Noa Vahle spreekt VI-collega's aan op 'ongemakkelijk' moment

9 maart 2023 11:19

Het functioneren van Noa Vahle (23) wordt gisteravond bijna twee minuten lang besproken in 'Vandaag Inside', direct voordat Noa zelf via een liveschakel in beeld komt. Twee minuten naar een gesprek over jouzelf luisteren: Noa vindt het maar ongemakkelijk, en dat laat ze haar collega's fijntjes weten.

"Laten we heel eerlijk zijn, ik denk niet dat iedere andere 22-jarige op de plek zou staan waar zij staat, als zij niet die achternaam had"

Wilfred Genee en tafelgast Angela de Jong bespreken het onderwerp nepobaby's. Dat is een term die wordt gebruikt voor kinderen van beroemde ouders die in de voetsporen van die ouder(s) treden. Vanwege hun familieband hebben zij vaak bepaalde voordelen die voor anderen niet zijn weggelegd. Dat is bij Noa, kind van Linda de Mol en Sander Vahle, zeker het geval, vindt Angela. 

"Laten we heel eerlijk zijn, ik denk niet dat iedere andere 22-jarige (inmiddels 23-jarige, red.) op de plek zou staan waar zij staat, als zij niet die achternaam had", zegt Angela. "Ook al is het de achternaam van haar vader." Om de pijn te verzachten, terwijl Noa inmiddels al aan de lijn hangt, geeft de recensent nog een compliment. "Maar het meisje heeft wel enorm talent."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Noa Vahle staat achter Linda de Mol en Jeroen Rietbergen: 'Ik wil dat mijn moeder gelukkig wordt'

Wilfred probeert nog een leuke overgang te maken naar Noa, die in Warschau verslag doet omdat Feyenoord vanavond een wedstrijd speelt tegen Shakhtar Donetsk, maar daar wil ze niks van weten. "Het is vooral leuk dat jullie het al twee minuten over mij hebben en ik hier heel ongemakkelijk sta te luisteren", begint Noa, waarna ze haar rol weer oppakt. "Maar eh... er zijn inderdaad een paar Feyenoord-supporters naar Warschau gekomen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Noa Vahle krijgt schaamrood op de kaken door opmerking over vriend in De Oranjewinter

Wilfred Genee onderhandelt namens de VI-mannen met Talpa over een nieuw contract. Volgens Johan heeft John de Mol inmiddels een hekel aan de presentator, die hem één van zijn weinige successen bij SBS bezorgt. 

Wilfred Genee onderhandelt voor VI-trio: 'John de Mol haat hem denk ik'

02:31

Vandaag Inside is iedere werkdag rond 21.40 uur te zien op SBS6. Kijk de aflevering van gisteren hier terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!