Gerard Joling Beeld © SBS6 - screenshot uit Vandaag Inside 09-03-2023

Gerard Joling verklaart lange afwezigheid in Vandaag Inside: 'Moest altijd alles rechttrekken'

10 maart 2023 11:44

Gerard Joling (62) zit gisteravond na een heel lange afwezigheid eindelijk weer eens aan de bar bij de mannen van 'Vandaag Inside'. De zanger laat meteen weten waarom hij zo lang zijn gezicht niet heeft laten zien.

"Als ik filmpjes van mezelf terugzie, denk ik: misschien ben ik soms wel een beetje doorgeschoten"

Wilfred Genee vraagt op de man af: "Waar was je al die tijd?" Gerard vertelt dat zijn optredens bij het trio vaak voor veel opschudding zorgen. "Waar was ik al die tijd? Ik hoor heel vaak van mensen: wanneer zit je weer in VI? Het probleem met mijn manager was, die zei: 'Iedere keer als je in dat programma hebt gezeten, dan hebben we een week werk om alles weer een beetje recht te trekken.'" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling doet het wat rustiger aan: 'Heb voldoende verdiend'

Gerard grapt dat het weer wat rustiger is, dus dat het nu de tijd is om weer aan te schuiven. "Dan kunnen ze morgen en overmorgen de boel weer rechttrekken." Gerard heeft in het verleden vaak aangeschoven en dat heeft altijd voor spraakmakende momenten gezorgd. "Als ik filmpjes van mezelf terugzie, denk ik: misschien ben ik soms wel een beetje doorgeschoten. Of was het too much. Maar we hebben altijd vreselijk veel gelachen."

Gerard begint meteen lekker door een flinke sneer aan Angela de Jong uit te delen. "Ik hoop dat het leuker wordt dan gisteravond, want ik vond het gisteren een beetje saai. Angela de Jong had hartstikke leuke nieuwe oorbellen, maar daar werd de avond niet leuker van natuurlijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling kijkt uit naar nieuw seizoen The Masked Singer: 'Blij mee'

Daarna wordt het natuurlijk al snel lichtelijk ordinair door onderwerpen over erecties en links of rechts hangende geslachtsdelen. Het mag een feit zijn dat Gerard goed op z'n plek zit bij Vandaag Inside. Je ziet het programma elke werkdag rond de klok van 21.35 uur op SBS 6.

Intussen is het Vandaag Inside-trio druk bezig met de onderhandelingen voor een nieuw contract. Volgens Johan Derksen voert Wilfred de gesprekken. De bromsnor denkt dat John de Mol Wilfred inmiddels haat. Meer daarover zie je in de video hieronder. 

Wilfred Genee onderhandelt voor VI-trio: 'John de Mol haat hem denk ik'

02:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!