Rick en Alex uit Het Roer Om Beeld © Instagram @sbs6nl

Het Roer Om-koppel Alex en Rick deelt update: 'Al boekingen binnen'

10 maart 2023 12:40

Kijkers van 'Het Roer Om' zien gisteren Rick en Alex een oud pand in Frankrijk opknappen om een chambre d'hotes te starten. Het stel deelt nu een update.

"Er bellen mensen uit België van: wij willen graag reserveren bij jullie"

Alex wil graag een Engelse pub in hun establishment hebben en legt daar nu de laatste hand aan. "Dan zijn we klaar om de gasten te ontvangen", zegt Rick, die zelf niet kan klussen. "Als ware restaurantdesigner moet je toch gewoon je eigen Engelse pub in huis hebbben?" verklaart Alex zijn nieuwe levenswerk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kinderen de dupe van verhuizing Het Roer Om: 'Vaak verdrietig'

De twee zijn helemaal klaar om de gasten in de watten te leggen. "De eerste boeking heb ik trouwens al binnen", zegt Rick. "Het is echt grappig en leuk om te zien dat mensen ons kunnen vinden zonder dat we eigenlijk nog reclame hebben gemaakt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ik Vertrek-koppel Theo en Jolanda nog altijd in Andalusië: ‘Kunnen hier nog niet weg’

Niet alleen Nederlanders willen op bezoek bij het stel. "Er bellen mensen uit België van: wij willen graag reserveren bij jullie. En dan denk ik: hoe komen jullie bij ons?" Het koppel heeft voor elke maand al boekingen staan. "Soms is het er maar één, maar we hebben er in ieder geval één!" vertelt Rick. "Het begin is er", lacht Alex.

Het Roer Om zie je elke donderdag om 20.30 uur op SBS 6.