Sylvia Geersen in Lingo Beeld © NET 5 - screenshot van Vrienden van Lingo 10-03-2023

Sylvia Geersen denkt dat je pandapunten bij Albert Heijn krijgt: 'Voor pannenset'

11 maart 2023 15:36

Sylvia Geersen (37) doet gisteren mee aan 'Vrienden van Lingo'. En daar verklapt Syl, die ook te zien is in 'De Bachelorette', dat ze geen idee heeft wat pandapunten zijn.

"Wat kan je daarmee, met die punten?"

Gaby Blaaser en Sylvia geven het goede antwoord 'pandapunten', nadat het al is voorgezegd door de Froger-broers Maxim en Danny. Syl heeft geen idee wat haar antwoord betekent: "Maar wat zijn pandapunten? Wat kun je daarmee, met die punten?" Presentator Jan Versteegh vraagt JP om het uit te leggen. "Je krijgt pandapunten als je een week of een maand geen seks hebt gehad."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvia Geersen openhartig over turbulente relatie met ex

Sylvia is helemaal van slag. "Oh, meen je dat?", roept ze. "Weer wat geleerd." Sylvia denkt in eerste instantie dat je er heel iets anders mee kunt doen. "Ik denk: die krijg je bij de Albert Heijn of zo. Pandapunten... dan krijg je een nieuwe pannenset." Jan legt uit dat dat anders heet. "Dat zijn pannenzegels." 

Dit was de laatste aflevering van Vrienden van Lingo. Je kijkt de aflevering met Sylvia hier terug. Vanaf maandag zie je een regulier seizoen van Lingo rond 20.00 uur op NET 5. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelorette Sylvia Geersen over verloren zus: 'Ze was 21'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!