Laura en Cathalijne Married At First Sight Beeld © Studio Haviq/Nander de Wijk

Laura en Cathalijne moesten relatie 3 maanden stilhouden: 'Stiekem carnaval gevierd met maskers'

12 maart 2023 08:10

In 'Married At First Sight: Hoe Is Het Nu Met?' spreekt Aran Bade (38) met de deelnemers van het afgelopen seizoen. Zijn de koppels nog bij elkaar of hebben ze toch de ringen ingeleverd? Deze keer spreekt Aran met Laura en Cathalijne.

"Ik denk dat ik de laatste ben van alle mensen die dacht dat ik een relatie zou krijgen"

Laura en Cathalijne zijn het enige stel dit seizoen waarbij het huwelijk stand heeft gehouden. "Het voelt heel goed. Ik weet niet of het echt voelt als getrouwd, want ik ben nooit eerder getrouwd geweest. Maar het gaat heel goed", vertelt Cathalijne. De twee zijn vijf maanden geleden getrouwd. Het stel heeft nu steeds veel dingen tegelijkertijd te vieren. "Ga je dan proosten op dat je vijf maanden getrouwd bent? Dat je elkaar vijf maanden geleden ontmoet hebt? Dat je vijf maanden geleden voor het eerst gezoend hebt? Alles", vertelt Laura lachend.

De twee moeten drie maanden lang hun relatie geheimhouden. "Vanaf het keuzemoment tot nu mochten we niet samen gezien worden", vertelt Cathalijne. Toch zijn ze een keer samen in het geniep de deur uitgegaan, vertelt Laura "We hebben een keer stiekem carnaval gevierd. We hadden allebei een masker op." 

(Tekst gaat verder onder de video.)

Wat zijn de toekomstplannen van Laura en Cathalijne van MAFS?

07:56
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-koppel Stephan en Patricia na breuk nog niet klaar voor nieuwe liefde

In de laatste aflevering spreken ze hun trouwgeloften naar elkaar uit, maar daar krijgen ze op dat moment niks van mee. "Ik was zo zenuwachtig", zegt Laura. "We hebben het 's avonds op de bank in onze pyjama met een kop thee nog een keer aan elkaar voorgelezen. Dat was wel heel fijn." 

Cathalijne geeft aan dat ze het sowieso wel moeilijk vindt om in het programma open over haar gevoel te zijn. "Voordat ik tegen die camera ga zeggen hoe ik me voel, gaan we dat eerst met elkaar bespreken. Ik wilde eerst voor mezelf weten wat ik vond", vertelt ze."We hebben het eerder naar elkaar uitgesproken dan voor de camera", vult Laura haar vrouw aan.

Vooral op de bruiloft hebben ze moeite om iets over de ander te zeggen. "Ik had geen idee wie zij was en dan willen ze weten wat je ervan vindt. Je weet nog helemaal niks." De tortelduifjes hebben echter nooit over elkaar getwijfeld. "We hadden wel na de vliegreis dat we 's avonds zoiets hadden van: dit kan niet kloppen. Het kan niet zo zijn dat het na 24 uur zo goed gaat", vertelt Laura. En toch klopt het. "Vanaf de eerste week is er nooit sprake geweest van dat we misschien niet samen verder zouden gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maarten en Richelle uit MAFS zetten punt achter huwelijk: 'Gevoel kwam niet'

Cathalijne heeft van tevoren niet gedacht dat het Married At First Sight-experiment zo zou uitpakken. "Ik heb het programma bijna nooit gezien. Ik wist ook niet wat ik kon verwachten. Beetje voor de grap opgegeven. Ik denk dat ik de laatste ben van alle mensen die dacht dat ik een relatie zou krijgen."

De twee wonen wel wat ver van elkaar vandaan. Laura woont in Tilburg en Cathalijne in Hardenberg. "Het is niet echt chil, maar we moeten het er maar mee doen", zegt Cathalijne. "Als ik kon kiezen zouden we een halfuurtje van elkaar vandaan wonen", vult Laura aan. "Iets dichterbij was fijn geweest. Maar nu plannen we het gewoon goed. Je rijdt niet voor een dag op en neer." Of de twee samen gaan wonen? "Ooit waarschijnlijk wel, maar na vijf maanden is wel snel", vindt Cathalijne. Hoe dat er in de toekomst uit gaat zien, weten ze nog niet. "Hoe, wat of waar... daar gaan we ons nu nog niet druk over maken", aldus Laura. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!