MAFS-experts Beeld © Tom Cornelissen

Ook MAFS-expert wijdt 'negatieve energie' Remco aan moeder Paula

13 maart 2023 17:23

De uitgesproken moeder van Paula uit 'Married at First Sight' krijgt flink wat kritiek te verduren sinds haar tv-verschijning. Daar doet matchmaker Radboud Visser (53) nog een schepje bovenop. Ook hij is van mening dat schoonmams een belangrijk aandeel heeft gehad in de gespannen huwelijksceremonie, vertelt hij in een interview met 'De Limburger'.

"Remco zat zichtbaar niet goed in zijn vel nadat hij door de moeder van Paula aan een kruisverhoor was onderworpen"

Het kruisverhoor van Paula's moeder werd druk nabesproken. Radboud blikt daar kritisch op terug. "Bij het altaar zat Remco zichtbaar niet goed in zijn vel nadat hij door de moeder van Paula aan een kruisverhoor was onderworpen. Zijn negatieve energie sloeg ook over op Paula, maar omdat we vooraf best veel vertrouwen in dit koppel hadden, wil je het in een andere setting een nieuwe kans geven, dat ze toch wat nader bij elkaar konden komen. Maar dat gebeurde niet en dan begrijp ik dat je als kijker met kromme tenen zit te kijken." 

De expert denkt dat het ook voor Paula en Remco pijnlijk zal zijn om terug te zien. "En dat vind ik heel jammer, je wilt toch het liefst dat de deelnemers met een goed gevoel op het programma terugkijken, ook als er tussen de koppels geen liefdesklik was." 

Dit alles praat het natuurlijk niet goed dat Paula's moeder zelfs bedreigingen krijgt. Aran Bade sprak daar met Paula over: 

Paula van MAFS over kritiek op moeder: 'Doet pijn'

09:22
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder van Paula krijgt bedreigingen na veelbesproken vragenvuur in MAFS

Radboud betreurt het dat 'het drama al het romantische succes van dit seizoen overschaduwt'. Die drama was er vooral rondom Nicole en 'ciao ciao'-Martijn en dus Paula en Remco. "Maar met vier van de zeven koppels die hun trouwringen om de vinger hielden, was het vooral in romantisch opzicht een geslaagd seizoen", besluit de matchmaker. 

Waarom alleen Cathalijne en Laura nog samenzijn? Volgens Radboud slagen in MAFS vaak de koppels die 'weinig actief zijn op social media en die het niet per se te doen is om de tv-aandacht, maar om het vinden van een partner'. "Zoals dit seizoen bij Cathalijne en Laura, twee wat meer bedachtzame vrouwen bij wie je de liefde langzaam maar zeker zag ontluiken. Van die twee heb ik echt genoten." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-koppel Stephan en Patricia na breuk nog niet klaar voor nieuwe liefde

Aran Bade zocht ook Cathalijne en Laura op om te vragen hoe het nu met het succeskoppel gaat en Richelle en Maarten om te polsen waar het misging: 

Alleen Laura en Cathalijne nog samen na MAFS: 'Genieten van elkaar'

07:27

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!