Freek Vonk Beeld © ANP

Ook bij verwonding Freek Vonk moet cameraman blijven filmen

14 maart 2023 10:26

Als Freek Vonk (40) weer levensgevaarlijk gewond raakt tijdens opnames - of nog erger - wil de tv-bioloog vooral dat de camera blijft lopen. Daarover heeft hij afspraken gemaakt, zegt zijn vaste cameraman Ivo Borkus in 'Veronica Superguide'.

"Toen hij door die haai werd gebeten, dacht ik meteen: wat kan ik nu toevoegen? We waren met genoeg mensen. Dus ik wist: draaien"

"Freek en ik hebben ooit afgesproken dat ik, als we met voldoende mensen zijn en er iets met Freek gebeurt, blijf draaien", aldus Ivo. Op die manier zou zijn familie alles op band hebben, mocht het misgaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Freek Vonk keert in mei terug met show in AFAS Live

Hetzelfde gebeurde ook bij de veelbesproken haaienbeet in 2017. "Toen hij door die haai werd gebeten, dacht ik meteen: wat kan ik nu toevoegen? We waren met genoeg mensen. Dus ik wist: draaien. Ja, dat is een heftige afspraak. Ik zou hetzelfde willen, ik kan me daar dus wel in vinden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Freek Vonk weer aangevallen door wild dier: ditmaal slangenbeet

Door de jaren heen raakte Freek nog enkele keren gewond door een ontmoeting met een dier. Zo had hij vorig jaar aanvaringen met een slang en een tijgermeerval en in 2020 met een tapijtpython.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!