Johan Derksen Beeld © ANP

Johan Derksen verklapt: 'Heb al getekend bij Talpa'

15 maart 2023 07:38

Johan Derksen (74) heeft naar eigen zeggen een nieuw contract getekend bij zijn werkgever Talpa. Dat verklapt hij tussen neus en lippen door in 'Vandaag Inside'.

"Dat had ik nog niet mogen zeggen tegen jullie"

Het gaat de laatste tijd over niets anders: de onderhandelingen van de VI-mannen met hun broodheer John de Mol. Het mannentrio is ontzettend populair en dat verstevigt de onderhandelingspositie. Volgens oud-zenderbaas en kijkcijferexpert Tina Nijkamp kunnen de heren wel 2,5 miljoen euro per jaar vragen. Deze week meldt het AD dat de heren 1,2 tot 1,4 miljoen per jaar gaan verdienen en een lange vrijdagavondshow krijgen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Plannen voor nieuwe vrijdagavondshow Vandaag Inside-mannen

Gisteren in Vandaag Inside vertelt Johan dat hij net getekend heeft. "Nou, ik heb net een contract getekend tot ehh..." zegt Johan. Maar dat moet hij eigenlijk nog voor zich houden. "Heb jij al getekend?" vraagt Wilfred Genee, die de onderhandelingen voor de heren doet. "Wij nog niet namelijk." Johan daarop: "Dat had ik nog niet mogen zeggen tegen jullie." Of Johan echt getekend heeft of dat het een grapje is, is natuurlijk nog maar de vraag.

In de video hieronder zie je meer over de onderhandelingen.

Wilfred Genee onderhandelt voor VI-trio: 'John de Mol haat hem denk ik'

02:31
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Premier Rutte na optreden in VI: 'Heel gezellig'