Temptation Island-koppels 2023 Beeld © Tom Cornelissen

Deze koppels gaan de ultieme relatietest aan in Temptation Island: Love or Leave

15 maart 2023 12:00

Het is alweer bijna zover: vier koppels gaan hun relatie testen in 'Tempation Island: Love or Leave'. Welk stel overleeft de verleidingen van de vrijgezellen?

In het nieuwe seizoen, gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels, zit ook een nieuw element: het secret koppel. Dit stel mag al eerder met de verleidende vrijgezellen doorbrengen en stiekem voorkennis op doen. Wie zijn de koppels die in Mexico hun relatie testen? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kaj en Monica verklappen: 'Nieuwe twists in Temptation Island'

Evie en Mike

Het programma is voor de 23-jarige Evie en de 29-jarige Mike niet onbekend. In het eerste seizoen vinden zij als single geen liefde bij één van de toenmalige koppels, maar bij elkaar. Na de opnames slaat de vonk al snel over en inmiddels zijn ze alweer 2 jaar gek op elkaar. Toch loopt het koppel tegen één heel belangrijk iets aan: hun lijnrechte gevoel voor een kinderwens. Evie wil ontzettend graag kinderen, in tegenstelling tot Mike.  

Mike en Evie Temptation Island

Mitch en Iris

De 26-jarige Iris en de 29-jarige Mitch zijn inmiddels drie jaar samen en hebben elkaar leren kennen via social media. Ze zijn onafscheidelijk en hebben samen een koophuis, een auto en twee katten. Ondanks het blindelingse vertrouwen mist Iris regelmatig intimiteit en romantiek. De twee vragen zich af of hun relatie sterk genoeg zal zijn wanneer zij beiden omgeven worden door singles op zoek naar de liefde. 

Mitch en iris Temptation Island

Lester en Miriam

Voor de 21-jarige Miriam en de 27-jarige Lester is dit programma de ultieme relatietest. Het stel is inmiddels al 2,5 jaar een koppel, maar hebben soms twijfels over hun relatie. Miriam kan snel jaloers zijn en Lester zou soms graag wat meer vrijheid willen. Zal jaloezie niet de overhand nemen en komen Miriam en Lester er samen uit na dit avontuur?

Lester en Miriam Temptation Island
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames Temptation Island: Love or Leave begonnen met Monica Geuze en Kaj Gorgels

Shanta en Joël

De 21-jarige Shanta en de 24-jarige Joël zijn één jaar een stel en wonen inmiddels samen. Bij hun eerste ontmoeting was het meteen raak en sindsdien is het koppel onafscheidelijk en kunnen zij niet meer zonder elkaar. Zowel Shanta als Joël zijn beiden nogal jaloers aangelegd. Dat zij allebei veel aandacht krijgen van het andere geslacht zorgt vaak voor de nodige frustraties. 

Joël en Shanta Temptation Island

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!