Channah Koerten Beeld © Instagram @channahkoerten

Echte Meisjes had slechte invloed op inkomsten Channah Koerten

15 maart 2023 12:44

De comeback van 'Echte Meisjes in de Jungle' is zonder enige twijfel een groot succes te noemen. De afgelopen weken gaat het er volop over bij de koffieautomaat en de meisjes zelf krijgen enorm veel aandacht. Maar het succes van het programma heeft voor deelnemer Channah Koerten (28) ook een minder leuke kant.

"Dan heb ik nog geluk dat 'ie is verplaatst en niet is gecanceld"

Realitea #1: Sheila opent vuur op Magali en Channah doet auditie voor De Bachelorette

11:05

In Realitea, de nieuwe online realitytalkshow van RTL Boulevard, vertelt de voormalig Ex on the Beach-ster dat ze aardig wat negatieve reacties ontvangt vanwege haar deelname. En dat is voor het eerst, geeft ze toe. "Dat was eigenlijk bij de eerste aflevering. Dus ik moest daar wel een beetje aan wennen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze sterren zien wij graag in een nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

Ook een aantal merken waarmee de moeder van twee samenwerkt als influencer, stellen zich terughoudend op; mede vanwege het feit dat Channah in een van de afleveringen ruzie zoekt met Michella Kox.

Channah vertelt: "Voor ons is die ruzie eigenlijk helemaal niks, we lagen daarna ook weer in de hangmat samen en er was ook helemaal niks. Maar daarna is er wel een samenwerking verplaatst. En dan heb ik nog geluk dat 'ie is verplaatst en niet is gecanceld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fawry not Sawry exclusief aan de slag voor RTL.nl en RTL Boulevard online

Echte Meisjes in de Jungle kijk je terug bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!