Magali en Sheila The Real Housewives of Amsterdam Beeld © The Real Housewives of Amsterdam/Videoland

Dit is de échte opvallende reden achter de breuk tussen Magali en Sheila

16 maart 2023 08:03

Sheila Bergeik (49) is tijdens de opnames van 'The Real Housewives of Amsterdam' een enorm doelwit. Vooral van haar 'vriendin' Magali (50) krijgt ze een aantal messen in haar rug. Maar wat blijkt: de twee zijn nooit echt vriendinnen geweest. Dat onthult de onderneemster in het online format 'Realitea' van RTL Boulevard.

"Ze heeft mij aangedragen voor de show"

Realitea #1: Sheila opent vuur op Magali en Channah doet auditie voor De Bachelorette

11:05

Ironisch genoeg is uitgerekend Magali, met wie Sheila inmiddels geen contact meer heeft, de persoon die Sheila koppelt aan de producers van The Real Housewives of Amsterdam. "Ze heeft mij aangedragen voor de show", geeft Sheila toe aan Fawry. "En toen heb ik gezegd: leuk, dat doe ik. Met de invalshoek om mijn bedrijf te promoten en te laten zien hoe ik alle ballen hoog houd."

Ze vervolgt: "Toen hebben we auditie moeten doen met een aantal vrouwen. Sommigen zitten er nu nog in, anderen zijn eruit gegaan. Er is toen ook een pilot gedraaid en na de pilot is besloten wie wel en wie niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sheila uit Real Housewives beweert dat ze wordt gestalkt door Magali: 'Heel ziek'

Sheila wordt, zo hebben we inmiddels allemaal kunnen zien, uitgekozen. Magali echter niet. En dat is volgens de huisvrouw - die wil benadrukken dat zij en Magali nooit vriendinnen zijn geweest, maar kennissen - de plek waar de eerste scheurtjes zijn ontstaan. "Dat kan niet anders."

Sheila krijgt het tijdens de opnames niet alleen aan de stok met Magali, maar ook met Hella Huizinga en Maria Tailor. Die relatie is al moeilijk sinds de verjaardag van Sheila. Daar beschuldigt Maria Sheila er namelijk van dat ze haar foto’s te veel bewerkt. "Het kan grappenderwijs zijn bedoeld, maar ik vond het best wel een ding. Mijn vriendinnen zullen dat nooit zo tegen mij zeggen. Never nooit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Appartement van déze Real Housewife of Amsterdam staat te huur

Tijdens de reünie van The Real Housewives of Amsterdam beweert Maria echter dat het allemaal een grapje is en dat Sheila haar juist aanvalt door over haar haarprobleem te beginnen, en dat is volgens Sheila dan juist weer niet waar.

The Real Housewives of Amsterdam kijk je terug bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!